updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Granollers B i Sant Quirze jugaran les fases d'ascens a Euskadi

Granollers B i Sant Quirze lluitaran per separat Foto: Cathandbol Granollers B i Sant Quirze lluitaran per separat

Ja s'ha fet el sorteig de les fases d'ascens a Divisió d'Honor Plata, on 12 equips d'alt nivell lluitaran per tres llocs d'ascens a Plata. I per tant Granollers B i Sant Quirze ja tenen rivals i aniran tots dos a Euskadi.

Abans de tot cal dir que aquestes fases es disputaran del 27 al 29 de maig, en tres grups de quatre equips, i es donarà un bitllet per l'ascens pel primer classificat de cada grup.

El Granollers B al grup III a Biscaia

El campió del grup D català - aragonès, el Granollers B de Sergio Pozo, ha quedat enquadrat al tercer grup junt amb Trapagaran de Biscaia (2n grup B), Balonmano Torrelavega de Santander (1r grup B) i Balonmano Elda d'Alacant (2n grup E). La fase d'ascens es disputa prop de Bilbao, sota l'organització del Trapagaran, al Valle de Trapaga.

L'equip organitzador de la fase del Granollers fotografiat al seu Pavelló de Valle de Trápaga (trapagaran.com)

El Sant Quirze al grup I a Guipúscoa

L'Handbol Sant Quirze de Josep Maria Guiteras, el subcampió del grup D, jugarà enfrontat a Tolosa CF de Guipúscoa (1r grup C), Cajasur de Córdoba (1r grup F) i Chapela de Pontevedra (2n grup A). La competició es disputarà a Tolosa, al pavelló Usabal.

Imatge d'un partit del Tolosa al seu Pavelló Usabal

El grup II a Galícia

A l'altre grup jugaran Calvo Xiria d'A Coruña (1r grup A), Petrer d'Alacant (1r grup E), BM Carabanchel de Madrid (2n grup B), Caserío de Ciudad Real (2n grup F) i es disputa a Carballo (A Coruña) sota l'organització del Xíria.


- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #1aEstatal

- Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes