updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Pau Campos: "Cal una reestructuració de la divisió de plata pel bé del nostre esport"

  • Escrit per Jordi Gomà

"Serà un xoc de trens i un bon espectacle per l'espectador, ells tenen unes individualitats espectaculars" Pau Campos (entrenador del Bordils)

El Bordils afronta el partit de dimenge amb la possibilitat d'empatar amb La Roca –encara imbatut a la seva pista– al capdavant de la classificació

Com valores la bona temporada que està fent l’equip?
Molt positivament, segueix la línia ascendent després de guanyar la copa fa tres anys i quedar sisens en el retorn a 1a nacional i de la magnífica temporada de l'any passat, on vam aconseguir arribar a l'última fase d'ascens a divisió d'honor plata. Pensàvem que la plantilla es relaxaria un pèl, però ens han tornat a sorprendre. Amb les seves ganes és impossible adormir-se. Crec que hem millorat aspectes de joc col·lectiu que anteriorment ens col·lapsaven i hem guanyat en experiència, evidentment.

L’objectiu d’aquest any, després de quedar-vos a les portes la temporada anterior, és assolir l’ascens a Divisió d’Honor B?
L'objectiu a principi de temporada era aconseguir repetir presència a les fases d'ascens, sent conscients que hi havia molts equips amb les mateixos objectius, estem en la bona línia per assolir-ho però ens falta rematar-ho. Un cop a les fases la competició és duríssima 3 partits consecutius d'una exigència màxima i si passes al cap de 15 dies 2 més, pot passar moltes coses i petits detalls et poden deixar fora o donar-te l'ascens.

En cas de fer-ho, es mantindria la categoria?
Nosaltres ens encarreguem de competir al màxim i si assolim l'ascens que sigui la junta la que comenci la seva competició per veure si és viable, els hi volem posar el problema damunt la taula. Però som conscients de la situació econòmica actual. La meva opinió és que cal una reestructuració de la divisió de plata urgent pel bé del nostre esport, és una ruïna de categoria!!!

Com es presenta el gran duel d’aquest cap de setmana a la pista de La Roca?
Serà un partit apassionant, a l'anada a Bordils La Roca presentava baixes considerables però ara ja estaran tots, tret de l'Antequera, a qui li enviem molts ànims des de Bordils. Serà un xoc de trens i crec que un bon espectacle per l'espectador, ells tenen una plantilla amb unes individualitats espectaculars i que quan s'han de posar a treballar no els hi cauen els anells, haurem d'estar molt atents i ser molt solidaris amb el company.

Pots revelar alguna de les claus de l’equip per haver perdut tan sols dos partits en tota la temporada, i per ser el més golejador del grup?
A l'actual plantilla els apassiona jugar a handbol i surten a tot arreu amb ganes de fer-ho bé i agradar-se, l'actitud podria ser una de les claus primordials. Els dos partits que hem perdut simplement el rival va ser molt millor que nosaltres, però mai els hi podré dir que no es van implicar. I a La Roca sé que ho tornaran a fer, igual que quan dissabte passat ens visitava el cuer a casa i convidava a relaxar-se una miqueta.
Aquest any hem millorat en l'aspecte ofensiu, l'any passat vivíem més de la nostra defensa i porteria però ens costava més fer gol. Es tracta d'això veure per on falles i intentar posar-hi remei, a vegades surt i d'altres ho has de seguir intentant.

Com afronteu el darrer tram de lliga, amb les dues places per jugar les fases pràcticament decidides?
Tenim el Sant Martí amb dos partits aplaçats que en cas de guanyar-los es posaria a 6 punts i amb el nostre partit directe a la seva pista. El calendari final nostre és duríssim: Mataró, Palau, Sarrià, Sant Martí i Granollers, per tant calma que encara queda molt i les fases com cada any estaran molt cares.

Gràcies per tot i molts ànims amb la iniciativa.

Entrevistes