updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Joventut quasi posa el segell a la permanència

  • Escrit per TOTMATARÓ.cat

El Joventut jugava el dissabte a la tarda un partit molt important de cara al desellaç de la competició i al final va obtenir una victòria clara sobre el Gavà, amb la qual gairebé segella la permanència a la categoria ja que posa 8 punts respecte l'equip gavanenc, que és el que marca la zona de descens, a falta de set jornades i no sembla fàcil que el Gavà pugui recuperar aquesta diferència tenint en compte el nivell de l'equip i el que li queda de competició.

La importància del matx per a l'equip local va propiciar molts nervis a l'inici del mateix, amb ganes de sentenciar aviat. Es feien bé les coses tant en atac com en defensa i a la porteria, encara que en defensa quasi tots el rebots anaven a parar a mans dels jugadors visitants que tenien moltes vegades segones opcions i acabaven fent gol. To i així en un bon final de la primera part l'equip groc va capgirar el marcador i va arribar al descans un gol per sobre.

A la represa l'empat a 17, feia presagiar una segona part igualada com la primera, però un parcial de 3-0 va obrir les portes a una segona part molt més plàcida del que s'esperava, que no va tenir rés a veure amb la primera, i on el Joventut va poder explaiar-se a gust, exhibint-se davant la seva parròquia amb aventatges còmodes que ha anat mantenint i augmentant fins a l'acabament del matx, gràcies a una gran efectivitat en atac i al contraatac, que va permetre fer 23 gols en aquest segon període, una xifra que demostra que en aquest segon temps l'equip local va passar per sobre del visitant.

JOVENTUT MATARÓ- GAVÀ 39-31

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Carlos del Viejo porters; Nil Vidal (2), Gerard Hernàndez, Oriol Manzano (1), Raul Escoda (2), Marc Martínez (4), Daniel Aguilera (2), David Pedragosa  (10), Sergi Rodríguez (4), Bernat Muñoz (7), Toni Busquets (5), Oriol Garcia-Milà (1), Bernat Bonamusa (1).
PARCIALS CADA 5': 3-2, 4-5, 7-8, 11-10, 12-13, 16-15 descans; 20-17, 24-19, 26-21, 30-25, 35-29, 39-31.

LINK amb la notícia original

Entrevistes