updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Palautordera segueix en ratxa

  • Escrit per CHPALAU.com

Partit molt seriós el disputat aquest diumenge contra el BMG. Tot i que l'equip Granollerí tenia dues baixes significatives (Pujol i Solé es trobaven jugant la Copa EHF amb el primer equip), cal recordar que el Palau també fa unes setmanes que arrossega les baixes de Xavi Sala, Jofre, Melu i Marc Amargant.

Tot i començar amb alguna errada de concentració, poc a poc l'equip visitant va anar assentant la defensa. Al Granollers li costava força atacar en estàtic, i només creava perill amb ràpides transicions. Al final de la primera part el Palau guanyava d'un gol (12-13).

A l'inici de la segona part el Palautordera va fer un molt bon parcial d'inici que li va permetre agafar una renda de 4 i 5 gols (15-19 als 40', 19-24 als 50'), que es mantindria fins el final. A destacar el bon paper de la porteria, amb el Nil i l'Abel molt encertats. I el fet que tant en Marc Molins com l'Oriol Pujol han pogut tornar a disposar de minuts, aportant una mica més cada cop a l'equip.

KH-7 BM. GRANOLLERS 25 - 30 CH PALAUTORDERA-SALICRÚ

KH7 BM GRANOLLERS B: Pol Sastre i Arguillas, porters; Forns (1), Lancina (2), Flores (6), Arnau Garcia (2), Alejandro Rodriguez (4), Reixach (2), Jordi Puig (4), Gassama, Adrià Perez (2), Juarez, Manso (1), Adria Garcia (1).

PALAUTORDERA SALICRÚ: Abel Grcia i Nil Pedrós, porters; Aleix Sala (3), Jordi Corcera (5), Uri Pujol (1), Jordi Cañellas (2), Kevin (3), Valdivieso (1), Xavier Cribillés (2), Amador Criado (7), Marc Molins (1), Ramon Comulada (2), Buch (3) i Puig.

Entrevistes