updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Joventut no fa un bon partit i perd a Montcada

  • Escrit per TOTMATARO.cat

El Joventut Handbol Mataró ha caigut derrotat a Montcada i d'aquesta manera es veu superat per l'equip vallesà i perd una bona ocasió de gairebé sentenciar la permanència, cosa que podria fer la setmana vinent si derrota el Gavà.

Moltes dificultats en atac
L'equip mataroní no ha fet un bon partit. Amb un equip inicial on no hi eren tres dels puntals de l'equip com Sergi Rodríguez, David Pedragosa i Toni Busquets, tots tres amb lleugeres molèsties físiques, el Joventut s'ha avançat amb un 0-2 en el primer minut i semblava que la cosa funcionava, però a partir d'aquí a l'equip li ha començat a costar molt en atac i ha encadenant deu atacs sense marcar, amb moltes pèrdues i errades de xut, que sovint topaven amb el porter local. I el Montcada ha aprofitat per avançar-se amb bones accions per la seva banda esquerra on l'ex-mataroní Ferran Rivera ha mostrat el seu bon moment i ha estat el màxim golejador del partit. I quan el Joventut s'havia apropat ha sorgit el central Pau Maresma que encadenant quatre accions consecutives molt brillants ha obert l'escletxa al marcador fins els cins gols del descans, gràcies també a la intensíssima defensa del seu equip, que en els deu darrers minuts només ha deixat fer un gol en joc al seu rival.
 
La reacció arriba massa tard
A la represa s'esperava la reacció mataronina, però no ha estat així i l'equip local ha continuat trobant moltes facilitats en la tova defensa del Joventut i ha marcat en els seus set primers atacs portant la diferència als vuit gols (21-13). Ha tornat a entrar Carlos del Viejo a la porteria, però tot i que ha tocat pilotes s'erraven en atac i la diferència es mantenia i fins i tot augmentava als nou gols (28-19) quan quedaven ja menys de deu minuts. Aleshores el tècnic Juanan Garcia ha ordenat un canvi defensiu, primer a 4:2 i després a 5:1 amb Nil Vidal d'avançat, i això  ha trencat una mica els esquemes locals que han fet errades aprofitades sobretot per treure el contraatac i reduir la diferència a quatre gols, que han posat un raig d'esperança. Però era massa tard...

LA SALLE MONTCADA- JOVENTUT MATARÓ 31-26

SALLE MONTCADA: Presas i Herrera porters; Pau Maresma (6), Albert Maresma, Jiménez (5), Benítez (3), Casado, Ferran Rivera (9, 1 de p.), Gàmiz, Expòsito (5), Farrés, Pons (2), Gonzàlez (1). 31 gols de 49 xuts (amb 11 aturades de Carlos del Viejo), 10 pilotes perdudes, 2 recuperades i 8 exclusions.
JOVENTUT MATARÓ: Carlos del Viejo i Oriol Mas porters; Bernat Muñoz (2), Marc Martínez, Dani Aguilera (1), Oriol Manzano (2), Gerard Hernàndez (3), Nil Vidal (5), Guillem Fàbregas (2), David Pedragosa (4, 1 de p.), Sergi Rodríguez (6, 3 de p.), Oriol García- Milà, Toni Busquets (1 de p.) i Bernat Bonamusa. 26 gols de 47 xuts (amb 15 aturades de Presas), 16 pilotes perdudes, 8 recuperades i 5 exclusions.
PARCIALS: 1-2, 2-2, 6-3, 8-5, 11-6, 14-9 descans; 17-10, 21-14, 25-16, 26-18, 28-22, 31-26.

Entrevistes