updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Montcada perd a la Roca però amb una bona imatge

  • Escrit per SALLE MONTCADA / CATHANDBOL
Ferran Rivera va ser el màxim golejador del partit Ferran Rivera va ser el màxim golejador del partit

La Salle Montcada va caure a La Roca, un equip que es manté intractable a casa i a fora i continua com a líder de la Primera Estatal dos punts per sobre del Bordils.

El Montcada afrontava un dels desplaçaments més complicats que li queden, per no dir el més complicat al camp del líder: el BM La Roca. El partit va començar amb un parcial de 0-2 i amb un llançament sol de 6 metres que va tocar el pal que hagués suposat el 0-3. A partir d'aquí però, i gràcies als atacs en segona onada, l'equip local va començar a remuntar i perforant la porteria defensada per Aleix.

En el darrer tram de la primera meitat hi va haver dues desqualificacions. En un penal a favor de la Roca Roger Estapé va llançar a porteria i la pilota va impactar a la cara del porter Ricard, el veredicte dels àrbitres va ser de vermella directa pel jugador roquerol. Posteriorment, amb el temps ja aturat i amb falta directa, Chus va llançar també a porteria i va impactar a la cara del defensa, així que vermella directa també pel jugador visitant.

Es va arribar al final de la primera part amb avantatge dels Roquerols per 18-11. Els visitants sabien que si es deixaven anar, a la segona part la Roca els passaria per sobre, però en els primers instants ja es va veure que no seria així. Amb un atac lent però efectiu i amb una defensa i sobretot amb una porteria amb un Ricard molt encertat, els visitants aconseguien reduir l'avantatge fins només 4 gols al minut 15 de la segona meitat. Incluús van tenir dos oportunitats clares (un contraatac i un penal) per posar-se a tres però ho van desaprofitar i els roquerols no van perdonar.

BM LA ROCA 29 - 23 SALLE MONTCADA

BM LA ROCA: Miguel Martín i Francesc Guardiola, porters; Catafal (2), Navarro (3), Pau Pérez (3), Albert Itchart (1), Marc Raga (1), Roger Estapé (1), Jordi Pujol (3), Manel Cirac (5), Josep Morales (2), Mario Martínez, Marc Pujol (7) i Lluís Montserrat (1).
SALLE MONTCADA: Ricard Presas i Aleix Civil, porters; Pau Maresma (3), Albert Maresma (1), Jiménez (2), Medina, Casado (1), Sancho (2), Ferran Rivera (11), Manel Gámiz, Expósito (1), Pere Farrés (1), Pons (1).
Marcador cada 5’: 2-2, 6-4, 9-6, 12-8, 15-9, 18-11, descans; 18-13, 21-14, 22-18, 25-20, 29-23.  

Entrevistes