updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Taules entre dos equips necessitats: Vendrell i l'OAR

  • Escrit per oargracia.cat

Gairebé una repetició del partit de la temporada passada en què el Gràcia, després de dur un bon avantatge, es va veure superat pel Vendrell i es va posar dos per sota en el marcador. Alberto Escudero va ser el jugador que aleshores va establir el definitiu empat a 28.

Aquest cop, empat a 27 amb gol final també d'Alberto Escudero que evitava una derrota dolorosa. Tot i tenir, com l'any passat, una bona renda (19-24 al min. 15 de la 2a part), el Gràcia ha experimentat una progressiva davallada d'eficàcia davant un Vendrell crescut que ha capgirat el marcador amb el parcial 8-2 (27-26). Després que l'Alberto igualés, el Vendrell encara ha tingut opció a la victòria, però la falta en atac que ha comès la hi ha fet perdre.

Punt important, de tota manera, l'aconseguit pel Gràcia perquè li permet trencar la dinàmica de derrotes i separar-se una miqueta més de la zona de descens. La propera jornada, amb la visita del cuer Dominicos, tindrà una altra oportunitat d' acostar-se a la permanència en un partit clau i potser decisiu. Que ningú esperi, però, que serà fàcil ja que el conjunt saragossà, amb les dues darreres victòries consecutives, vindrà a "morir" per intentar sortir del fons del pou.

H. Vendrell 27 - 27 OAR Gràcia Sabadell

Entrevistes