updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Joventut es bloqueja als cinc minuts finals contra el Granollers B

  • Escrit per TOTMATARÓ.cat

El Joventut Mataró va desaprofitar una magnífica ocasió de derrotar el segon equip del Granollers, i així gairebé sentenciar la seva permanència a la categoria de 1a Estatal, ja que va dominar gairebé tot el partit i en molts moments de forma àmplia, però al final l'equip vallesà va saber controlar millor els nervis en els moments decisius i es va emportar el triomf, que possiblement, mirant el desenvolupament global del partit, no mereixia.

Els inicis del partit, fins al minut 10, van ser igualats, però a partir d'aquí l'equip local va ajustar millor la defensa i l'equip va començar a rutllar sortint al contraatac després de les aturades de l'Oriol a la porteria, i va arribar al descans amb el màxim avantatge de quatre gols, amb el qual s'encarava de forma relativament còmoda la segona part.
 
Però a la represa l'equip visitant va sorprendre en el tram inicial i en 10 minuts va recuperar el desavantatge igualant el marcador, amb una defensa 6:0 molt forta i una gran actuació del porter Pol Sastre. De moment el Joventut no es va descompondre i va saber tornar a redreçar la situació posant-se quatre gols per dalt (26-22) faltant nou minuts per al final i encara amb avantatge de dos gols en entrar als cinc minuts finals. Però aleshores l'equip en veure ja proper el triomf es va bloquejar en atac, i no va poder marcar estant en superioritat numèrica, amb una defensa 5:1 feble va rebre l'empat defensant amb un més, i després a falta de 20 segons una nova pèrdua de pilota en atac va propiciar el gol que seria de la victòria del Granollers. Després d'un temps mort, va haver-hi una nova imprecisió, es va perdre la pilota i no es va poder ni intentar l'empat. Una llàstima perquè els primers 55 minuts del Joventut mereixien els dos punts.

JOVENTUT MATARÓ - GRANOLLERS B 28-29

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Carlos de Viejo porters; Gerard Hernàndez (3), Oriol Manzano (4), Raul Eescoda (1), Marc Martínez (2), Dani Aguilera, David Pedragosa (3), Sergi Rodríguez (3), Guillem Fàbregas (3), Bernat Muñoz (2), Toni Busquets (1), Oriol Garcia-Milà (5), Bernat Bonamusa (1).
GRANOLLERS: Dani Argüillas, Pol Sastre porters; Forns, Pujol (8), Lancina (1), Flores (1), Capdevila (6), Reixach (5), Puigasbert, Gassama, Perez (2), Juarez (1), Manso (2), Garcia.
PARCIALS CADA 5': 3-3, 6-6, 11-8, 12-10, 14-12, 17-13 descans; 19-17, 20-20, 22-21, 25-22, 27-25, 28-29.

Entrevistes