updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

LA PRÈVIA DE LA 1a ESTATAL: 17a Jornada. L'Adrianenc se la juga a Palautordera

El partit de la jornada possiblement és el que es jugarà el dissabte a la tarda a Santa Maria de Palautordera, on l'equip local rebrà el Sant Martí Adrianenc, el tercer en discòrdia a la lliga i que es juga bona part de les seves aspiracions en una pista sempre complicada.

El Sant Martí Adrianenc se la juga a Palautordera

Palautordera (6è)- Sant Martí Adrianenc (3r)

El partit de la jornada possiblement és el que es jugarà el dissabte a la tarda a Santa Maria de Palautordera, on l'equip local rebrà el Sant Martí Adrianenc, el tercer en discòrdia a la lliga i que es juga bona part de les seves aspiracions en una pista sempre complicada i davant d'un equip que va a més i que ha guanyat els tres partits d'aquest 2012 i els dos últims a pista contrària (Esplugues i Sarrià de Ter).

Els dos equips només s'han trobat els dos darrers anys a 1a Estatal amb dues victòries visitants:
2010-11    25-33
2009-10    28-30
A la primera volta els barcelonins es van imposar per 39-32.

La resta de la jornada porta aquests partits, entre els quals en destaquen tres de dramàtics pel que fa a la zona de descens:

Bordils (2n) - Sant Esteve Sesrovires (4t)

El "Sanes", tot i estar en quarta posició, sembla ja sense opcions, però intentarà buscar un darrer raig d'esperança a la pista del segon classificat, al qual va derrotar a la primera volta per un contundent 33-24, del qual els de Bordils se'n deuen recordar bé i deuen tenir ganes de treure's l'espina.
Els darrers resultats entre aquests dos equips en terres gironines van afavorir els locals: 30-25 la temporada passada i 34-29 l'anterior.

BM La Roca (1r) - Salle Montcada (8è)

El líder sembla en un molt bon moment de forma i el Montcada, que visita aquella pista després de molts anys, en principi no hauria de ser-li rival de consideració. A la primera volta victòria dels roquerols per 25-29.

Joventut Mataró (7è) - Granollers B (5è)

Un altre partit que pot ser molt interessant, entre dos equips molt joves. Els vallesans vénen de plantar cara al líder però d'empatar contra un necessitat Vendrell el dimecres en partit ajornat contra el Vendrell. Cal tenir en compte que és un equip en el que tenen un pes important alguns dels jugadors que doblen amb el primer equip, i falta veure si seran a la cita. A les files locals hi ha un parell de lesionats "de pes" i també ho podrien notar.

La temporada passada els mataronins es van imposar per un mínim 24-23 i fa dues temporades per 26-23.
A la primera volta 30-24 favorable al Granollers B.

Vendrell (9è) - OAR Gràcia (11è)

Al Vendrell s'enfronten dos equips gairebé empatats i que encara no coneixen la victòria en el que portem d'any 2012. Però el Vendrell ve d'empatar a casa del Granollers en partit aplaçat, i el Gavà s'ha situat a només tres punts de la salvació, cosa que farà que els dos equips lluitin de valent per dos punts que necessiten.
A la primera volta la victòria va ser per al Gràcia per 30-26. La temporada passada el resultat va ser d'empat a 28 gols.

Esplugues (10è) - Sarrià (12è)

Un altre partit força interessant pel que fa a la zona baixa de la taula. L'Esplugues ha perdut els seus dos darrers partits i el Sarrià no coneix la victòria durant l'any 2012. Dos punts els separen i pel Sarrià la cosa està pitjor perquè en cas de perdre es podia veure superat pel Gavà i caure en zona de descens. Una cosa ben estranya tenint en compte que és el darrer campió!
A la primera volta va guanyar l'Esplugues per 26-28.
La temporada passada els sarrianencs van guanyar per un ajustat 31-32, però havien caigut derrotats en els cinc anteriors enfrontaments al Poliesportiu de La Plana.

Dominicos Zaragoza (14è) - Gavà (13è)

Partit dramàtic el que es juga a Saragossa. Els dos equips lluiten desesperadament per sortir de la zona de descens i si els gavanencs guanyen podrien sortir de la mateixa si el Sarrià perd a Esplugues. Els "manyos" han perdut tots els partits que han jugat a la seva pista, però vénen de guanyar a Montcada.
A la primera volta el Gavà es va imposar per 36-33.

Els horaris (Jornada 17a)

Esplugues- Sarrià, dissabte 4 a les 17:30 hores
Palautordera- Sant Martí Adrianenc, dissabte 4 a les 19:15 h
Joventut Mataró- Granollers B, dissabte 4 a les 18 hores
La Roca- Salle Montcada, diumenge 5 a les 12:30 h
Dominicos Zaragoza- Gavà, dissabte 4 a les 18:30 h
Vendrell- OAR Gràcia, Dissabte 4 a les 18 hores
Bordils- Sant Esteve Sesrovires, dissabte 4 a les 19:30 hores

Consulta la classificació del grup

Entrevistes