updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Montcada perd una oportunitat d'or per sentenciar la permanència

  • Escrit per chlasallemontcada.com

El Sènior A es presentava aquesta setmana amb una gran ocasió per deixar practicament sentenciada la permanència i a més amb la possibilitat d'escalar dos posicions i situar-se 6è a la classificació. Tot això passava si els nostres aconseguien la victòria, fet que no va succeir.

El partit va començar molt bé pels interessos locals ja que gràcies a defensa i sortida al contraatac en primera i segona "oleada" els nostres aconseguien gols fàcils. Al minut 15 el resultat era favorable de 10 a 5, fet que va provocar que Dominicos demanés un temps mort. A partir d'aquí i més per desmèrits propis que per mèrits del Dominicos, els nostres es van relaxar i van tenir 10 minuts "tontos" que el dominicos va aprofitar per posar-se a només un gol de diferència. Un temps mort local i una posterior reacció de l'equip local va provocar que els nostres marxessin al descans amb el resultat de 17-13 favorable.

A la segona part no s'havia de fer grans canvis, simplement seguir amb la mateixa tònica que a la primera part, però sense tenir els 10 minuts tontos.

A la segona part, però el partit va canviar radicalment. Dominicos va fer una doble mixta i els nostres no van saber-la atacar. Si que és cert que es van trobar força accions clares de llançament, que el porter visitant va aturar, però la fluïdesa no era la mateixa i el Dominicos aconseguia gols fàcils quan a la primera part els hi costava molt. Cada cop l'equip anava de més a menys, i el Dominicos al revés, en línia ascendent, en gran part per les aturades del seu porter, i és que és difícil guanyar un partit quan només a la segona part falles 11 llançaments de 6 metres.

Salle Montcada 25 - 26 Dominicos

Entrevistes