updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La Roca s’emporta un derbi a l’Olímpic que no decepciona

Un dels molts contraatacs culminats per Marc Pujol Foto: Àlex Gomà (CATHANDBOL) Un dels molts contraatacs culminats per Marc Pujol

Gran partit amb moltes dosis d’emoció i bon handbol el que s’ha viscut aquest diumenge a l’Olímpic de Granollers. Al final el triomf ha estat pel líder, el BM La Roca, tot i que el jove conjunt local ha manat durant gran part de l’encontre. Però a mitja segona meitat una sèrie de contraatacs i l’encert des de l’extrem han permès als roquerols posar-se per davant i emportar-se els dos punts en un final emocionant.

El filial del Granollers presentava un equip jove amb garanties i il·lusió per plantar cara al líder. Molts jugadors ja habituals al primer equip com Pujol i Capdevila, que han sabut plantar cara tal com ja havia passat en el partit de la primera volta. El primer quart d'hora ha sigut d'una increïble igualtat, però l'encert dels locals abans del descans els ha permès marxar al vestuari amb una renda de tres gols (19-16).

A la segona meitat ha arribat l’emoció. A l’inici els locals semblaven més ben assentats, i còmodes manant al marcador, però poc a poc la defensa visitant els ha permès llançar ràpids contraatacs (la majoria culminats per Marc Pujol, que ha acabat amb 11 gols) i avançar-se 24-25 just a l’equador de la segona meitat després d’un bon gol de l’experimentat Juan López.

Llavors s’ha entrat en una interessant fase d’estira i arronsa, contraatacs, dubtes, imprecisions... que ha portat a que el marcador tornés a igualar-se a 29 gols a falta de poc més de cinc minuts. Però llavors ha aparegut el braç d’Albert Itchart “Itxi” que s’ha tret un llançament espectacular i un nou contraatac dels roquerols que gairebé sentenciaven el matx (29-31). Els locals ho han intentat amb més cor que cap en aquests darrers minuts, però alguna precipitació i les exclusions rebudes els han fet impossible la remuntada i al final el líder ha acabat guanyant de quatre gols.

BM GRANOLLERS B 31 - 35 BM LA ROCA

BM GRANOLLERS B: Arguillas i Sastre, porters; Forns, Albert Pujol (3), Lancina, Miquel Flores (7), Arnau Garcia (4), Pol capdevila (2), Reixach (4), Jordi Puig (7), Gassama (1), Adrià Pérez (1), Juárez (1), Manso (1).

BM LA ROCA: Miguel Martín, porteria; Catafal (1), Marc Sànchez (3), Marc Navarro (2), Pau Pérez, Albert Itchart (2), Roger Estapé (1), Jordi Pujol (1), Juan López (3), Manel Cirac (4), Josep Morales (2), Roger Rojas (5) i Marc Pujol (11).

MARCADOR cada 5': 3-3, 6-6, 9-9, 14-11, 17-13, 19-16, descans; 20-18, 23-22, 24-25, 25-26, 29-30, 31-35.

Entrevistes