updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Montcada fa un gran pas de cara a la permanència guanyant a domicili al Vendrell

  • Escrit per CH SALLE MONTCADA

El partit va començar amb un intens frec a frec entre els dos equips, on les defenses s'imposaven als atacs. Els dos equips, més els locals que els visitants, però, esgotaven les seves possessions al màxim i els àrbitres sovint aixecaven el braç en senyal de passiu. Gràcies a aquesta gran defensa i sobretot a la sortida al contraatac a partir del minut 10 els nostres van començar a agafar distàncies en el marcador. Gran part d'aquests contraatacs van tenir dos noms propis: Alex Expósito i Carlos López.

En atac estàtitc sobretot els hi feiem mal amb els llançaments exteriors de Chus i Albert. Al descans el resultat era 11-15 favorable, però si una cosa vem aprendre del partit d'anada és que el Vendrell sempre té un ritme constant i que si tu afluixes, ells t'acabaran enxampant en el marcador.

Conscients de tot això els nostres van sortir a per totes i amb una gran defensa i bones transicions en atac els nostres van anar ampliant les distàncies en el marcador fins els 8 gols. A partir d'un temps mort local el Vendrell va remuntar i es va arribar a situar a només 4 gols a falta de 3 minuts i amb penal a favor. El penal el van fallar i la victòria no va perillar.

En definitiva dos punts importantissims pel Montcada contra un rival directe i que situa al Montcada vuitè a la classificació. Tot un èxit.

Handbol Vendrell 28-32 Montcada

CE Vendrell Handbol: Olivares, Molina, Crespo, Bofarull (4), Jose M. Fernández, Monroy (3), Malivern (10), Mario Fernández (2), Carrero (5), Velasco (2), Cardona, Garcia (2), Sánchez i Ellert.

LA SALLE MONTCADA: Presas, Maresma (3), Jiménez (7), Civil, Casado (3), Sancho, Pla, Rivera (8), López (3), Expósito (5), Pere Farrés (1), Pons, Angel Gonzalez (2).

Marcador cada 5': 1-2, 4-5, 7-7, 8-10, 11-14, 13-17, descans; 13-21, 15-23, 20-25, 22-27, 25-29, 28-32.

Font Crònica: CH Salle Montcada

Entrevistes