updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La Roca segueix fent de líder a Palautordera

  • Escrit per WEB SANT PALAUTORDERA (chpalau.com)

Partit que es presentava difícil pel Palautordera ja que el BM La Roca era un dels líders de la classificació. Amb el pavelló Municipal ple de gom a gom, els dos equips van sortir a practicar un handbol d'alt nivell amb jugades ben trenades.

Durant el primer terç del partit, el CH Palautordera va exhibir bon joc, amb una defensa eficaç i bones aturades, que li van permetre posar-se al capdavant en el marcador (9-6 als 15'). En dues ocasions l'equip de casa va tenir opció d'anar-se'n de 4 gols, però veien com l'atac es perdia i es rebia gol en contra. Això va fer que l'equip de La Roca anés escurçant distàncies i ja en el m.20 es posava amb avantatge (10-11) que ja no va poder ser recuperada pel Palau. El 12-15 del m.24 obligava Marc Lurbe a demanar temps mort, però els 3 gols de desavantatge es mantingueren fins el descans (m.30: 12-15).

A la segona part l'equip de La Roca es va convertir en "amo i senyor" de la pista. En tan sols 5 minuts ja es va posar 14-21 i a partir d'aquí es va dedicar a controlar i augmentar el marcador. El temps mort demanat per l'entrenador palauenc al m.23 no va servir en aquesta ocasió per a reaccionar i aconseguir un parcial que esmenés la situació. Els jugadors del Palau ho van intentar de totes les maneres possibles, però el desencert en ocasions i la solidesa defensiva de La Roca en altres, va fer que s'arribés al marcador final amb 22-33.

CH PALAUTORDERA-SALICRÚ 22 - 33 BM LA ROCA

Informació del web del CH Palautordera. Podeu enviar les cròniques de totes les categories a gol@cathandbol.cat

Entrevistes