updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Joventut es complica la vida contra l'Esplugues

  • Escrit per TotMataro.cat

El Joventut Handbol Mataró ha tancat l'any 2011 amb una severa derrota a casa davant un rival directe com és l'Esplugues, que ha aprofitat el partit fluix de l'equip local per emportar-se els dos punts, tal com ja havia fet la temporada passada. D'aquesta manera l'equip mataroní ha deixat passar una magnífica oportunitat per gairebé sentenciar la seva permanència a l'equador de la competició.

 

El partit davant l'Esplugues va tenir un inici força prometedor, amb un 3-0 als 5 minuts, i semblava que l'equip local podria retrobar-se amb la victòria. Però l'equip visitant no va perdre la compostura i va tancar files en defensa, va assegurar més els seus atacs i a poc a poc va entrar en el partit, posant-se per davant en travessar l'equador del primer període i agafant quatre gols al descans, aprofitant les facilitats que li proporcionava la defensa local.

A la represa la tònica dels darrers minuts no va canviar pràcticament en cap moment i mai és va veure factible la remuntada del Joventut. Es perdien massa pilotes, el cansament físic es notava molt en l'equip local, que a més reclamava una uniformitat de criteri arbitral que consideraven que no existia. La conseqüència va ser que la diferència no va reduir-se sinó que va anar augmentant fins els vuit gols finals. Toca descansar i intentar agafar forces de cara a la segona volta.

JOVENTUT MATARÓ - ESPLUGUES 27-35

JOVENTUT MATARÓ: Oriol mas i Carlos del Viejo (porters); Nil Vidal, Gerard Hernàndez (5), Oriol Manzano (1), Raul Escoda (1), Marc Martinez (4), Daniel Aguilera (2), David Pedragosa (1), Sergi Rodríguez (6), Guillem Fàbregas (2), Bernat Muñoz (2), Toni Busquets (1), Bernat Bonamusa (2).
ESPLUGUES: Campanya i Pereira porters; Sergio L. (2), Quiñones (1), Manzanares (3), Gonzalez (5), MIro (2), Gomez (9), Olivera, Clesa (2), Garcia, Guardia (6), Ras (2), Ros (3).
PARCIALS CADA 5': 3-0, 4-3, 5-6, 8-10, 12-13, 13-17 descans; 13-20, 17-23, 19-25, 20-28, 22-30, 27-35.

Llegir la crònica sencera a Totmataro.cat

Entrevistes