updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Albert Itchart: "No esperàvem estar a dalt de tot a aquestes alçades"

  • Escrit per Eloi Sivilla

"El nostre objectiu és anar partit a partit, però crec que l'objectiu de la temporada ha de ser acabar almenys entre els tres primers". Albert Itchart

Com valores el gran inici de temporada que ha fet l’equip?
Crec que hem fet un inici de campionat molt bo. Ens hem reforçat molt bé, amb tres o quatre jugadors de molta qualitat i que ens han donat una amplitud de banqueta que fins ara no teníem. Tot i això, la veritat és que no ens esperàvem estar aquí a dalt de tot a aquestes alçades de temporada. Però l’equip s’ha acoplat molt bé i hem fet una magnífica primera volta on només hem perdut un partit i va ser a la pista del Bordils que és un dels equips que també està lluitant per estar entre els primers llocs.

Alguna clau?
La veritat és que l’equip ha defensat molt bé i els porters han parat molt i això ens ha permès sortir a l’atac en ràpids contraatacs. Bé, aquest és l’objectiu de l’equip i per ara s’està fent bé i per això crec que som un dels equips menys golejats del grup tercer de la Primera estatal.

Com es presenta el derbi davant el Joventut Mataró de diumenge?
És un partit molt complicat que arriba en una setmana atípica amb molts dies de pont i això fa que l’equip no hagi pogut entrenar amb normalitat. A més ens visita un equip que té un set inicial de molta qualitat, i que al ser un derbi encara vindrà més motivat i amb més ganes. La veritat és que serà un partit molt complicat i que costarà de guanyar, però esperem estar com fins ara i treure el matx endavant.

Vosaltres sou líders amb vuit punts més, creus que això pot desnivellar el derbi, o en aquests partits això no compta?
No crec que això tingui res a veure. El Mataró és un equip amb un set inicial amb molta qualitat, que tot i que ha perdut una jugador molt important com en Raga que ara està amb nosaltres tot i que no podrà jugar per lesió, i que també ha perdut els germans Fuster i algun altre jugador més, compta amb un planter amb gent de molta qualitat com en Bernat, en Sergi Rodríguez o en David Pedragosa. En aquests partits la classificació no compta i segur que serà un partit molt igualat.

Tot i que no us esperàveu està a dalt de tot, creus que l’objectiu de l’equip és lluitar per jugar les fases d’ascens?
Home, això dels objectius els marquen els entrenadors, i el nostre és anar partit a partit, i "entreno a entreno" i seguir treballant de la mateixa manera de com ho hem fet fins ara. Però jo, a nivell personal, crec que l’equip ha de lluitar per estar entre els 3 o 4 primers classificats tota la temporada. Sabem que hi ha equips forts de la categoria que per diverses circumstàncies compten amb plantilles molt joves com el Bordils, el Sant Martí Adrianenc, el mateix Mataró o el Sant Esteve, i que per tant l’equip ha de lluitar per acabar dins de les dues places que donen accés a jugar les fases d’ascens. Crec que l’objectiu ha de ser acabar la lliga almenys entre els tres primers.

Entrevistes