updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Sant Martí Adrianenc no jugarà a Plata

Després de setmanes d’incertesa i especulacions, ja us podem anunciar que el Sant Martí Adrianenc no jugarà a Plata la temporada vinent. Després d’aconseguir l’ascens a les fases, el club ha intentat sense èxit trobar finançament i patrocinadors per jugar a la segona categoria estatal, però no hi hagut sort i per evitar la sanció de la Federació Espanyola tal com li va passar a La Roca fa dos que va baixar fins a Lliga Catalana, el Sant Martí ha decidit actuar i buscar un equip per intercanviar la plaça.

Tot i que el termini per inscriure a l’equip a Plata acabava el 30 de juny, l’Adrianenc no ha volgut córrer riscos i un cop ha vist que no tindria prous diners per jugar a Plata ha buscat equips interessats en intercanviar la plaça. Tot i que encara no hi ha res confirmat, sembla ser que el Maristes Algemesí de València podria ser l’equip que agafés la plaça vacant a Plata del Sant Martí Adrianenc.

Tot i que l’equip no ha consumat l’ascens, també podem informar que el tècnic Nacho Parera continuarà una temporada més al capdavant del primer equip Sant Martí Adrianenc.

Entrevistes