updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Nacho Parera: "Estem buscant finançament per jugar a Plata"

Parlem amb Nacho Parera, entrenador del Sant Martí Adrianenc que acaba d'assolir uns ascens històric a Divisió d'Honor B

 

Després d’aconseguir l’ascens per jugar a Plata, ara què fareu? jugareu a Honor B o canviareu la plaça?
Ara el que estem fent és buscar finançament i patrocinadors per jugar a Honor B que és el que ens hem guanyat a les pistes.

Teniu data límit per trobar aquests recursos necessaris?
La data límit que ens marca la Federación Española de Balonmano per inscriure a l’equip a la categoria és el 30 de juny. Per tant tenim de temps fins aquest dia per buscar els diners necessaris per jugar a una categoria tant exigent com aquesta.

Ets optimista?
Sí, tant jo com la plantilla som optimistes i fins que no es demostri el contrari confiem en jugar la temporada que ve a Plata i estem molt il·lusionats per competir en aquesta categoria.

Aquest era l’objectiu que us vau marcar a inici de temporada?
L’objectiu que ens vam marcar era intentar estar entre els primers llocs en el grup català, i a partir d’aquí tot el que vingués seria benvingut. La veritat és que l’equip ha competit molt bé durant tot l’any i tot i jugar les fases fora de casa que sempre és més complicat, al final hem aconseguit l’ascens.

Com dius vau aconseguir l’ascens fora de casa i amb suspens oi?
Sí, vam guanyar els dos primers partits de les fases, però això ens va generar un desgast molt gran tant físicament com psicològicament i això es va notar en el darrer partit que vam perdre. Tot i que també he de dir que el Córdoba té un molt equip i era un partit que es podia perdre. Però bé, al final el Covadonga va guanyar a l’Elda i això ens va permetre quedar primers i assolir l’ascens a Honor B.

Ets un tècnic jove i ja has aconseguit aquest èxit, tens plans de futur?
Sí, els plans de futur és seguir amb l’equip l’any vinent a Honor B i aconseguir mantenir- nos.

Si l’any vinent jugueu a Plata, la plantilla patirà canvis? o té prou qualitat per salvar-se?
Suposo que algun reforç haurem de fer a banda que ja sabem des de fa temps que alguns jugadors per diferents motius no continuaran la temporada que ve. La Plata és una categoria molt exigent tant físicament com tècnicament i crec que haurem de fer un parell de reforços per tenir un equip més compensat. I pel que fa a la qualitat, he de dir que l’equip té qualitat de sobres per jugar a Honor B, sinó fos així no haguéssim aconseguit pujar. Amb la base d’aquest any i un parell de reforços crec que tindrem un equip molt competitiu per poder competir en condicions a la nova categoria.

Entrevistes