updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Oriol Olivera (Esplugues): “Sigui com sigui, la temporada serà un èxit”

  • Escrit per ELOI SIVILLA
Oriol Olivera (Esplugues): “Sigui com sigui, la temporada serà un èxit” Foto: www.handbolesplugues.com

Parlem amb Oriol Olivera, capità de l’Handbol Esplugues, un equip que està fent una magnífica temporada a Primera Estatal i que encara té opcions d’acabar segon al Grup D de Primera Estatal

Com valores la temporada que està fent l’equip fins ara?
Estem molt contents amb la temporada que estem fent, després d’on venim els resultats que estem aconseguint són fantàstics. En les darreres temporades hem estant lluitant per no no baixar i patint fins al final. Ara estem arribant al final de lliga i estem entre els millors i em sembla que vam arribar a la jornada 12, dues abans per acabar la primera volta sent líders. La veritat és que des del final de la temporada passada fins ara hem estat a un gran nivell.

La llàstima pot ser ha estat aquesta ratxa de derrotes d’aquest tram final que us ha allunyat de la segona posició?
Si, ha estat una llàstima vam tenir moltes baixes i lesions en el que era el tram més important de la temporada. A més el calendari no era gens bo i en cinc jornades ens ha tocat jugar contra tots els equips de dalt i amb moltes baixes i jugadors lesionats. Però bé, no ens podem queixar, sabíem que aquest era calendari i així ha anat. També la derrota davant el Banyoles ens va fer molt de mal, perquè eren dos punts amb que ja hi comptava tothom i ens haurien donat una mica de coixí per afrontar els altres partits. Per sort la setmana passada vam guanyar el Granollers i és una victòria molt important perquè encara ens dóna una mica de vida per lluitar pels primers llocs.

Potser ha arribat una mica tard aquesta victòria davant el Granollers?
Potser si el calendari hagués estat diferent i la victòria hagués arribat abans hauríem afrontat els partits amb una dinàmica diferent, però no ha estat així i ho hem d’afrontar aixecar el cap i continua lluitant fins al final. La victòria si que potser ha arribat tard, però encara tenim mínimes opcions de quedar segons. A més després de les temporades anteriors el nostre objectiu mai ha estat jugar fases d’ascens, hagués estat totalment injust demanà aquesta fita a un equip que ve d’on venim.

Creus que teniu opcions d’acabar segons encara?
No ens plantegem una posició. En cap moment el nostre objectiu ha estat acabar segons ni entre els primers classificats, està clar que fa molta il·lusió estar aquí dalt quan queda tant poc per acabar la lliga, però ens marquem cap objectiu, ens queda juga davant el Sant Esteve, el Sant Martí i el Mataró, tres rivals de molta entitat i hem d’anar partit a partit com hem fet fins ara, mai ens hem marcat un objectiu que no sigui intentar guanyar el pròxim partit. Sigui quina sigui la posició final la temporada serà un èxit.

Tot i això, quin resultat us beneficia més en el Sant Martí - Granollers d’aquesta setmana?
Nosaltres primer de tot el que hem de fer és intentar guanyar el nostre partit, només estarem pendents del nostre partit. Després de com ha anat la temporada seria injust està mirant els resultats d’altres partits. Està clar que a nosaltres el que ens interessa més és que guanyi el Granollers perquè hi pugui haver un triple empat a final de temporada.

Per tant si acabeu segons, tercers o quarts la temporada serà un èxit?
Ara mateix la temporada està sent tot un èxit. Per tant sigui quina sigui la classificació final la valoració serà la mateixa. El nostre objectiu mai ha estat jugar les fases d’ascens i tampoc podia ser aquest. Està clar que el caramel està allà i agrada, però no seria just jutjar la temporada per assolir un objectiu que mai ha estat el nostre.

Entrevistes