updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Quique Gallego: “Ells són la millor defensa, però nosaltres tenim un bon atac”

  • Escrit per ELOI SIVILLA
El tècnic del filial del Granollers, Quique Gallego Foto: TOT MATARÓ El tècnic del filial del Granollers, Quique Gallego

Parlem amb Quique Gallego, tècnic del filial del BM Granollers, segon classificat de Primera Estatal que aquesta setmana rep la visita del líder, el BM La Roca

Com valores la temporada que està fent l’equip fins ara?
Fins ara els resultats estant sent molt bons, el nostre objectiu com a filial és formar jugadors perquè puguin competir al màxim nivell i crec que fins ara ho hem fet bé. Volíem arribar a final de temporada amb opcions de lluitar amb els millors i quan resten cinc jornades per acabar la lliga estem a dalt allà on volíem estar.

Ara porteu nou jornades seguides guanyant. Esteu en el millor moment de la temporada?
Jo crec que sí. Arribem al tram final de temporada en el millor moment estat de forma, tant físicament com d’assimilació de sistemes de joc. L’equip està fent una gran segona volta, tot i que també he de dir que vam fer una gran primera volta, però en aquesta segona fase de la lliga ja hem assimilat alguns conceptes que a la primera volta ens costava una mica posar-los en pràctica.

Com es presenta el partit davant La Roca?
Serà un partit molt complicat on ens enfrontarem amb l’equip està fent una millor temporada, segurament amb el millor equip de la competició. Suposo que serà un matx molt igualat i el nostre objectiu és plantar cara i arribar als darrers minuts de partit amb opcions de victòria. Volem fer un millor partit del que vam fer allà a la primera volta on es va fer una molt mala primera part i vam perdre tota opció de victòria. Crec que serà un partit molt maco entre dos primers classificats. Ells són la millor defensa, però nosaltres tenim un bon atac i tindrem opcions si juguem bé les nostres cartes.

Quina creus que pot ser la clau del partit?
L’equip que porti el partit a on ell vol i marqui el ritme de partit tindrà moltes opcions de guanyar. Crec que serà important tenir un control total de totes les fases del joc, la defensa, el contraatac i l’atac posicional. Qui vulgui guanyar el partit haurà d’estar bé en tots els aspectes, però penso que el partit no es decidirà fins als darrers minuts.

L’equip que guanyi farà un pas definitiu cap al títol de lliga?
És un partit que independentment del que passi després encara quedaran jornades i partits on hi haurà moltes coses en joc. A més en aquest partit no només està en joc el primer lloc, també estarà en joc el “gol average” entre nosaltres i La Roca i pot estar en joc el desenllaç d’un hipotètic final de lliga amb tres equips empatats a punts. Està clar que és un partit que pot marcar el tram final de lliga, però com ho són tots els altres partits d’aquestes darreres jornades de lliga. Nosaltres per exemple a la primera volta en aquest tram final de temporada vam estar molt malament i vam perdre molts punts, es va perdre amb el Gavà i també vam deixar escapar dos punts davant l’Esplugues. A més en el darrer partit de lliga juguem a la pista del Montcada, un equip que està fent una molt bona temporada i on segur que serà complicat guanyar. Crec que el resultat d’aquests tres partits i el del derbi davant La Roca marcaran el desenllaç final.

En un cas de jugar les fases d’ascens, anireu a per l’ascens a Plata, o anireu a competir i si es puja cedireu la plaça a un altre equip?
L’objectiu serà jugar les fases el millor que puguem. Després un cop acabin les fases i sapiguem els resultats serà club qui decideixi que es fa. Nosaltres anirem a guanyar i a competir al màxim. Després el club decidirà si ens convé més pujar de categoria o renunciar a l’ascens.

Entrevistes