updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Sant Quirze cau al camp de La Roca

  • Escrit per M.NÚÑEZ / H. SANT QUIRZE

Gran primera part del BM La Roca. Millora del Sant Quirze a la represa

L’Handbol Sant Quirze ha caigut derrotat al camp del líder del Grup D de la 1ª Estatal, per 33-28 en un partit amb dues meitats ben diferenciades. A la primera, els roquerols han sortit endolladíssims i han obert una escletxa important al marcador, fins arribar a doblar els visitants: 18-9. A la represa, el Sant Quirze ha millorat i ha arribat a entrar al partit durant molts minuts. El resultat final: 33-26 i el líder que és més líder una setmana més.

Els locals han marcat un ritme molt alt de joc ja des del xiulet inicial i, ràpidament, han agafat avantatge al marcador: 4-1 als cinc minuts que s’ha ampliat a un perillòs 11-4 al quart d’hora de joc. La Roca ha trobat grans combinacions en atac enfront un Sant Quirze atascat i que li ha costat entrar al partit tot i la bona actuació de la porteria.

El temps mort dels visitants ha servit per assenerar els quirzetencs, però una nova estirada dels líders, els ha permès quasi sentenciar el partit al descans, amb un alarmant 18-9 a l’electrònic.

El descans no ha fet baixar pistonada als locals, que durant els primers deu minuts han continuat imposant un ritme alt de joc que ha tret de polleguera els quirzetencs, de forma que els nou gols d’avantatge s’han mantingut als deu minuts de la represa.

En aquell moment, un canvi de sistema defensiu dels “kiris” ha capgirat les tornes i el Sant Quirze ha revifat, sota la bona direcció de l’experimentat Manolo Alijarde. Els quirzetencs han tingut els seus millors minuts de joc i han aconseguit ficar-se al partit a manca de set minuts per a l’acabament: 27-23. S’ha tractat d’un miratge. El líder ha tornat a pitjar l’accelerador i ha sentenciat el partit: 33-26.

Destacar avui, per part del BM La Roca, l’extrem Marc Sànchez, màxim anotador del partit amb 8 dianes. Per part del Sant Quirze, el David Jornet ha fet una bona actuació sota els pals i el Manolo Alijarde ha estat el màxim golejador.

BM LA ROCA 33 - 26 HANDBOL SANT QUIRZE

BM LA ROCA: Miguel González - 6 aturades - i Miquel Martín - 3 aturades - (porters); Josep Catafal (4), Marc Sànchez (8), Lluís Montserrat (3), Marc Navarro (2), Pau Pérez (7, 4p), Marc Torrents (1), Roger Estapé (2), Marc Torrebadell (1), Adrià Salado (2), Egoitz Garcia, Mario Martínez (2) i Roger Rojas (1).  Entrenadors: Guillem Estapé.
HANDBOL SANT QUIRZE: David Jornet - 12 aturades - i Carles Bonàs (porters); Manuel Alijarde (5), Israel Damont (1), Albert Madriles (1), Adrià Solé (1), Francesc Altés (2), Oriol Ezquerra, David Perelló (3), Xavi Roca (3), Albert Puig (5, 3p), Carles Carrillo (3), Dorian Guerrero (1) i Carlos Heredia (1). Entrenadors: Ramon Plans i Txus García.
MARCADOR: 3-1, 6-2, 11-4, 12-7, 14-9, 18-9 (descans) 20-13, 22-14, 24-17, 25-20, 28-23 i 22-26 (Final).

Entrevistes