updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La Roca guanya a Saragossa amb dedicatòria per l'Esteban Antequera

  • Escrit per Web Oficial BM La Roca

El 1a Nacional va sortir victoriós del viatge a Saragossa per un clar 21-32. La bona combinació de defensa i porteria a partir de finals de la 1a part i durant tota la 2a part va ser determinant.

De fet l'equip tan sols va encaixar 6 gols durant tota la segona part.

Amb aquesta victòria, l'equip aconsegueix sumar 9 victòries en els 10 partits jugats i recupera el liderat. Tanmateix, segueix empatat a punts amb el Sant Martí Adrianenc, a tan sols dos punts del Bordils i del Sant Esteve Sesrovires i a 3 punts del Granollers. Tot segueix molt igualat a la part de dalt de la classificació i les dues places d'ascens seran molt i molt costoses.

Destacar que el 1a Nacional va viatjar a Saragossa amb 10 dels 14 jugadors de la pedrera, tot un orgull i un mèrit pel nostre club. Entre aquests 10, s'inclou el debut aquesta temporada de Lluís Montserrat que va disputar molts minuts i va fer un gran partit. Juntament amb la pedrera, cal destacar, com no, també el reforç de jugadors de qualitat, però alhora integrats i compromesos amb el club que ajuden a donar el salt qualitatiu i permeten a l'equip lluitar els últims anys pels llocs de dalt de la classificació.

Des de la web, també volem donar molts ànims a un dels nostres capitans l'Esteban Antequera, que de nou haurà de ser intervingut del lligament creuat i el menisc.

Entrevistes