updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Sant Esteve es mostra fort a casa enfront el Sarrià de Ter

  • Escrit per www.chses.net

Els homes de Fernando Pastor segueixen forts a casa, a on encara no saben el que es perdre, i es troben dos punts per sota dels dos "liders", el BM. La Roca i el Sant Martí-Adrianenc, compartint el tercer lloc a la classificació amb els gironins del CH. Bordils, que van protagonitzar la sorpresa de la jornada al perdre la seva històrica imbatibilitat al seu camp (29-32) enfront el CH. Palautordera.

Els dels Baix Nord van saber imposar el seu característic joc en equip, excel·lent defensa i bona porteria, que els permetia ràpides transicions defensa-atac, enfront la defensa oberta -quasi mixta home a home- del lluitador equip gironí, que venia a per totes desprès d’encadenar dues victòries consecutives, malgrat l’esforç i empenta d’un renovat Sarrià de Ter, l’experiència i serenor dels jugadors sesrovirencs els va permetre marcar el ritme de partit, dominant desde un bon inici el marcador, i només les inversemblants aturades del seu espectacular porter, l´exAsobal Sergi Catarain, els va permetre anar a rebuf d’un Sant Esteve Sesrovires, que quant premia l’accelerador no podia sentenciar, per la magistral actuació del porter visitant.
 

CH. SANT ESTEVE SESROVIRES 27- 25 AUGI-UE. SARRIÀ

CH. SANT ESTEVE SESROVIRES: Xavi Pérez, Juan Cañamero, Àleix Vilamitjana(2), Joan Martínez(5), Miquel Rius, Pol Vilaplana(1), Aitor Larrea(4), Marc Folch(3), Òscar Visa(6), Javi Pérez(1), Roger Pujol(4), Albert Falguera(1), Quim Peropadre i Victor Ridao.
AUGI-UE. SARRIÀ: S.Catarain, J.Pórtulas, O.Masmiquel, M.Fina(6), E.Ribas, J.Pórtulas(4), J.Rodríguez(6), F.Palomeras(1), G.Junquera, J.Ballester(6), J.Badia(2), G.Torres, P.Cañigueral I C.Morales.
Àrbitres: C.Rosell Chicón(Aragó) I J.De Sola Soler(Catalunya).
Marcador parcial cada 5 minuts: 3-2, 6-4, 9-6, 12-8, 14-9 i 14-11 (descans) 16-13, 19-14, 19-16, 21-18, 25-21 i 27-25.

Entrevistes