updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Nacho Parera (Adrianenc): “L’objectiu era un bon nivell de joc i han arribat els resultats”

  • Escrit per ELOI SIVILLA
El tècnic Nacho Parera, el primer per la dreta Foto: Cedida El tècnic Nacho Parera, el primer per la dreta

Parlem amb Nacho Parera, entrenador del Sant Martí Adrianenc que lidera el grup català de la Primera Estatal

Com valores la temporada que està fent l’equip?
La temporada està sent molt positiva. El grup està molt cohesionat i tot ser un equip jove som un grup experimentat i això s’està notant. La veritat és que estem molt contents en tots els aspectes.

S’estan complint les expectatives de principi de temporada, o liderar la taula no era el vostre objectiu?
L’objectiu que ens vam marcar era tenir un bon nivell de joc, a partir d’aquí sabíem que si aconseguíem això els resultats vindrien i així ha estat fins ara.

Ara mateix hi ha quatre equips a dalt i a sota a molta distància, tots els altres equips molt junts, això és positiu?
Tal com s’ha muntat la categoria i després de l’any passat d’on venim és normal que la categoria estigui així aquest any. Però crec que ja és molt bo que hi hagi quatre equips a dalt que estiguin lluitant pel títol de lliga. Tot i això, he de dir que no crec que hi hagi tanta diferència de joc com la que hi ha en punts a la classificació entres els quatre primers i la resta d’equips.

La setmana passada us va costar molt guanyar a Palautordera, us ho esperàveu?
Sí la veritat és que sí. A veure que hi hagi quatre equips molt destacats a la lliga no vol dir que la resta estiguin un nivell per sota. Crec que hi ha molts equips situats a la zona mitja que poden complicar i molt els partits als equips de dalt i fins tot amb alguns hem perdut. Tots els equips tenen els seus punts forts i costa guanyar a tothom.

Com es presenta el partit d’aquesta setmana a casa davant el Sant Esteve?
Serà un partit molt semblant al de la setmana passada a Palautordera. El Sant Esteve és un equip molt compensat en totes les línies i ja ens va guanyar en el partit de la primera volta. Aquest fet fa que afrontem el matx amb moltes ganes de fer un bon partit i guanyar.

Si jugueu les fases, anireu a jugar i a veure què passa? O a jugar i a buscar l’ascens?
Si arribem a fases intentarem jugar i guanyar tots els partits, ara després hi ha coses que s’escapen de l’equip com són l’economia del club. Està clar que pujar comportaria uns costos molt elevats i ara mateix no sabem com està el club econòmicament.

Entrevistes