updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Primera victòria del Sant Quirze a domicili

  • Escrit per M.NÚÑEZ / H. SANT QUIRZE

Supera el cuer, l’Handbol Banyoles, i acumula la segona victòria consecutiva

L’Handbol Sant Quirze ha aconseguit la seva primera victòria a domicili a la 1ª Estatal, després de superar clarament amb un resultat de 19-26 a l’Handbol Banyoles, cuer de la classificació. Els “kiris” han dominat pràcticament la totalitat del partit i han superat els gironins en un duel de necessitats.

Bona sortida dels locals, amb una sorpresiva defensa oberta, i ben recolçats per les aturades del Manolo Nieto a la porteria, s’ha anotat el primer parcial 2-0, als primers cinc minuts de joc. Tot i així, els quirzetencs han reaccionat, coincidint amb les primeres aturades del David Jornet a la porteria, i amb un  gran parcial de 0-6, ha passat a comandar el partit i el ritme de joc, obligant als locals a demanar temps mort abans del primer quart d’hora, amb 3-7 a l’electrònic.

Els locals han aconseguit aturar la sangria, i amb el seu ritme lent de joc, han aconseguit arribar amb les opcions intactes: 9-12, després d’ un seguit d’ aturades de la porteria, que han barrat les opcions del Sant Quirze per trencar el partit.

A la represa, el Sant Quirze ha sortit decidit a sentenciar el partit i emportar-se els dos punts del Poliesportiu La Farga. Un nou parcial de 0-5 en tan sols 7 minuts, amb un estelar David Jornet a la porteria, ha obligat els locals a tornar a demanar temps mort, veient-se amb mig partit sentenciat: 9-17.

Els quirzetencs han continuat dominat el partit, amb el Xavi Roca foradant la defensa banyolina des de la distància i ha mantingut les rendes al marcador, gràcies als ràpids contratacs.  No hi ha hagut més història. El Sant Quirze ha arribat a tenir deu gols de renda (16-26) a manca de tres minuts per a l’ acabament del temps reglamentari. El Banyoles, ha maquillat el marcador, i el resultat final ha estat de 19-26. Important victòria del Sant Quirze, que els permet sortir dels llocs de descens, sumant ja 11 punts, un més que el CH Gavà.

Destacar avui per l’Handbol Sant Quirze, la gran actuació del David Jornet a la porteria amb més d’un 41% d’aturades, i els gols del Xavi Roca i el Francesc Altés. Per part local, el primera línia Xavi Casadevall ha estat el màxim anotador del seu equip.

HANDBOL BANYOLES 19 - 26 H. SANT QUIRZE

HANDBOL BANYOLES: Manolo Nieto - 8 aturades - i Albert Serra - 3 aturades - (porters); Pau Gratacòs (2), Kike Suárez (3), Jordi Ylla, Albert Pijoan, Lisard Cabarroques (1p), Joan Ylla, Marc Crous (2), Víctor Martínez (1), Xavier Casadevall (6), Joan Vila (1), Josep Presta (1) i Oriol Geli (2).  Entrenadors: “Toti” Congost i Rafa Pato.

HANDBOL SANT QUIRZE: David Jornet - 13 aturades - i Carles Bonàs (porters); Manuel Alijarde (1), Israel Damont (1p), Albert Madriles (1), Uri Fernández (3), Francesc Altés (4), Uri Ezquerra (2), David Perelló, Marc Roca, Albert Puig (6, 4p), Carles Carrillo (3, 1p), Xavi Roca (5) i Carlos Heredia.  Entrenadors: Ramon Plans i Txus García
MARCADOR: 2-0, 3-5, 4-7, 6-8, 8-12, 9-12 (descans) 9-15, 10-17, 13-20, 14-21, 16-23 i 19-26 (Final).

Entrevistes