updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Tercera derrota consecutiva del Joventut

Dèiem a la prèvia que el Joventut tenia un partit assequible per intentar trencar la ratxa de dues derrotes negatives, però ningú pensava que pogués ser fàcil, ja que el Vendrell és l'únic equip tarragoní de la categoria, es va consolidant a la mateixa, i estava només dos punts per sota de l'equip mataroní.

Sobre la pista de la capital del Baix Penedès es va viure un partit molt descontrolat que al final es van acabar emportant els vendrellencs situant-se així al costat del Joventut a la taula classificatòria.

El Joventut va sortir fred i això va permetre que des del primer moment l'equip local agafés tres gols d'avantatge, que el Joventut va intentar reduir, però amb excessives imprecisions que van situar la diferència en quatre gols al descans.

Després, a la represa, la cosa va funcionar molt millor i amb una bona defensa i corrent al contraatac el Joventut es va situar per davant a l'equador de la segona part. Però va mancar continuïtat, es van repetir les imprecisions, potser acusant l'esforç fet, i el Vendrell, animat pel seu públic, va acabar remuntant i guanyant còmodament.

Entrevistes