updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Joventut rep un correctiu severíssim

  • Escrit per TOTMATARO.cat

Després del brillant inici de campionat amb dues victòries molt valuoses, al Joventut li ha tocat "tocar de peus a terra" i ha caigut davant de la seva "bèstia negra", el Sant Martí Adrianenc, un equip que ha guanyat sempre que ha visitat Mataró. Però el pitjor no ha estat la derrota en si, que entrava dintre del normal ja que el rival és un dels favorits per estar a dalt, sinó el correctiu tan sever que ha rebut l'equip local, amb una diferència que només s'havia encaixat una vegada, la temporada 2003-04 davant del Barça B (27-44) i a més rebent una xifra ben poc habitual per damunt dels cinquanta gols, que mai havia encaixat el Joventut.

I el més sorprenent és que si sumem els marcadors parcials dels deu primer minuts de partit (11-6) i dels vuit primers de la segona part (8-4) afavoreix el Joventut per 19-12.
 

Què ha passat aleshores per arribar a aquest escandalós marcador final? Doncs bé possiblement l'explicació es pot trobar en aquest magnífic inici de partit del Joventut que, amb la moral que portava després d'haver guanyat a Sarrià la setmana passada, durant uns minuts ha pogut mantenir el ritme endiablat de l'equip visitant i fins i tot superar-lo clarament, amb cinc gols d'avantatge i amb disposició de posar-se sis amunt amb un penal errat. Però l'equip visitant ha continuat a la seva, amb una defensa terriblement pressionant i enganxosa (i durant molts moments excessivament tolerada pels àrbitres), i sobretot quan ha sortit Marcel Juanpere, l'ex-jugador del Joventut, ha capgirat el marcador amb un parcial de 0-7, amb pèrdues constants de l'equip local i contraatacs reiterats dels barcelonins, que han anat ampliant la diferència fins als set gols del descans.

A la represa s'ha repetit la història amb un Joventut que ha començat jugant amb molt de cap i reduint a poc a poc la diferència fins un ajustat 25-28 i això que el porter visitant havia tret dues pilotes de gol a Oriol Garcia-Milà. Però altre cop els visitants han accelerat el matx i l'equip local no ha sabut frenar. Conseqüència un parcial de 0-5 i altre cop la diferència a 8 gols. A partir d'aquí, amb el Joventut enfonsat, el Sant Martí ha jugat a plaer per arribar als cinquanta gols.
Caldrà oblidar aquest partit i pensar en el proper a la pista del Granollers B.
 
JOVENTUT MATARÓ- SANT MARTÍ ADRIANENC 34-51

Joventut Mataró: Oriol Mas i Carlos del Viejo porters; Bernat Muñoz (6), Toni Busquets (5, 1 de p), Sergi Rodríguez (7, 2 de p.), Oriol Garcia Milà (2), David Pedragosa (6), Bernat Bonamusa (1), Marc Martínez, Gerard Hernàndez (2), Oriol Manzano (2), Raul Escoda (1), Daniel Aguilera (2), Nil Vidal. 34 gols de 56 xuts. 24 pèrdues de pilota. 6 exclusions.


Sant Martí Adrianenc: Anglada i Palou porters; Àlvarez (3), Torras (4), Eguino (4), Rius (1), Gonzàlez (3), Juanpere (9), Camats (5, 1 de p.), Ferrer, Coba (4), Llorens (4), Riverola (5). 51 gols de 68 xuts. 14 pèrdues de pilota. 9 exclusions.


Parcials cada 5’: 4-4, 11-6, 14-12, 15-16, 16-20, 17-24 descans; 22-27, 25-28, 27-35, 29-40, 31-45, 34-51.

Entrevistes