updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Gavà protagonitza la sorpresa de la jornada

  • Escrit per PITI (GAVÀ) / CATH

El Jaume March va vibrar amb un partit espectacular. Tot i el fred, es podia observar des del camp, com els espectadors es treien les jaquetes per cridar i aplaudir, esperonats per uns jugadors locals que van jugar possiblement el millor partit de la temporada. El Granollers no acabava de creure's, després dels resultats anteriors, que l'equip contrari estigués a tant bon nivell i pogués competir cara a cara a uns dels millors equips de la categoria.  

Tot i la 1a part igualada que es va emportar el Granollers amb el 12-13, l'Handbol Gavà va jugar molt bé, gairebé perfecte. Una gran primera línia capitanejada pel Flores i Garcia, amb una efectivitat agosarada des del xut exterior, feia anara davant al marcador en 1 i 2 gols i aguantava la ja insistència local per guanyar el parit. El Granollers mostrava molta confiança i sabia de les seves millors virtuts en atac que sobretot aprofitava amb transicions de 2ona onada i marcant un ritme molt alt de partit.

Però la 2ona part va canvia totalment. El ritme va ser més baix, no sé si perquè els jugadors visitants estaven més cansats o perquè l'equip local, amb jugadors més experimentats marcaven un ritme més adequat a les seves característiques de joc. El fet és que a la festa local es va afegir la porteria J.Anglada, que a la 1a parta ja estava avisant de la seva qualitat, però que a la 2ona va estar espectacular. Donant ales a l'equip que amb atacs llargs i efectivitat des de les 2ones línes es posava en una diferència de 4 gols al minut 15. Apretava el Granollers, que no es feia creus de l'activitat física local, però que sobrat de llançament exterior, tornava a entrar al partit amb el 18-16. Temps mort i nova empenta local, que fins ara estava fent una defensa impecable, molt intensa i dinàmica, que l'arbitratge va premiar no carregant-la d'exclusions, sinó adaptant el criteri. Màxima diferència al minut 20, 24-17, així que el Granollers canviava la defensa a 3-2-1 i aconseguia acostar-se al marcador. Però l'efectivitat local no baixava i en canvi, la visitant desaprofitava vàries pilotes al final del partit i el Gavà sentenciava amb el 28-24.

La realitat és que el partit se'l va emportar l'equip que tenia més ganes de guanyar. El Gavà ja va avisar la setmana passada, a la segona part contra la Roca, que té molt potencial per competir si juga al 100% i si manté la línia posarà molt difícil guanyar a la seva pista. En part, s'agraeix que a la categoria es facin fortes les pistes locals, perquè la fa més competitiva, així era fa uns anys. El Granollers, ha perdut jugadors molt importants des de l'any passat però manté una plantilla jove i amb molta qualitat, com sempre. Partits com el d'ahir faran créixer els seus jugadors, s'ha de perdre per poder seguir guanyant.    

Club Handbol Gavà 28-24 BM Granollers B

CLUB HANDBOL GAVÀ: Jordi Anglada, Aberto Gaitán, Gabriel Martorell, Alex Gonzalez (2), Sergi Ràfols, Raul Álvarez (3), David Trallero (3), Alex Cahisa (1), Alejandro Arevalo (4), Daniel Torremorell (6), Pablo Castiello (4), Eduard Ruiz (4), Ruben Juárez (1) i Albert Rueda.
BM GRANOLLERS B: Marc Guàrdia, Edgar Pérez (1), Josep Juárez (1), Marc Montolio, Miquel Flores (6), Arnau Garcia (4), Gerard Hernàndez (2), Josep Reixach (3), Mamadou Gassama (2), Marc Pey, Xavier Marquès (5), Marc Cañellas, Roger Vila i Oleguer Luna.

Entrevistes