updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Sant Quirze perd oxigen a la pista d'un Gavà que respira

  • Escrit per M.NUÑEZ / H.SANT QUIRZE

Un dolent inici de partit porta a remolc als quirzetencs tot el partit

Derrota de l'Handbol Sant Quirze al camp de l'Handbol Gavà, rival directe per la permanència a la 1a Estatal. El Sant Quirze ha anat de més a menys, però han estat els del Baix Llobregat els que han estat més regulars i s’ han endut dos punts que deixen els quirzetencs, per ara, en posicions de descens.

Molts nervis en la sortida dels “kiris”. Desajustats en defensa i imprecisos en atac, el Gavà ha aprofitat per marxar als primers minuts amb un 4-0 de sortida que ha fet molt de mal, i que s’ ha ampliat fins al 8-2 quasi al primer quart d’ hora de partit. El temps mort visitant ha asserenat els nervis. El Sant Quirze ha començat a trenar bones combinacions i, mica en mica, ha anat ficant-se al partit. Tot i això, els gols d'Alejandro Arévalo i les aturades de Jordi Anglada, han impedit que els visitants apretessin més el marcador i han aconseguit arribar al descans amb un 18-13 favorable.

A la represa, s'ha girat la truita i el Sant Quirze ha sortit molt més sencer. El Gavà ha patit per contenir l’ atac dels verd-i-vermells, amb un gran David Perelló, i han vist reduit el seu avantatge a dos gols, amb un quart d’ hora per jugar. Coincidint amb els millors moments en atac i defensa, i ben recolzats per la porteria, el Gavà ha hagut de demanar temps mort per asserenar l’ equip. En aquest moment, la sort ha donat l'esquena als quirzetencs que no han pogut capgirar el partit, tot i disposar de vàries possessions consecutives.

El Gavà, ha dominat els darrers minuts i ha acabat sentenciant gràcies als gols dels seus extrems: Raúl Álvarez i Alberto Gaitán. El Sant Quirze, ho ha intentat fins el final però la sort no ha sigut la seva aliada avui. El resultat final, 29-24 per al CH Gavà, que surt de la zona de descens i fa que el Sant Quirze perdi aire en la seva lluita per mantenir la categoria.

Handbol Gavà 29-24 Sant Quirze

HANDBOL GAVÀ: Jordi Anglada - 11 aturades - i Mikel Ruiz (porters); Alberto Gaitán (6), Carlos Barreiro (1), Alex Gonzàlez (3), Sergi Ràfols, Raúl Álvarez (6), David Trallero, Alex Cahisa (3p), Marc Martínez (2), Alejandro Arévalo (4), Pablo Castiello (3), Eduard Ruiz (1) i Rubén Juárez.  Entrenador: Pedro Jiménez.
HANDBOL SANT QUIRZE: David Jornet - 6 aturades - i Carles Bonàs - 4 aturades - (porters); Israel Damont (2), Albert Madriles, Uri Fernández (1), Francesc Altés (1), Albert Miquel, Oriol Ezquerra, David Perelló (7), Albert Puig (4), Carles Carrillo (4), Àlex Bonilla (5, 1p), Xavi Roca i Dorian Guerrero. Entrenadors: Ramon Plans i Txus García.
MARCADOR: 3-0, 5-2, 9-4, 12-7, 16-9, 18-13 (descans) 20-16, 23-19, 23-20, 24-22, 27-22 i 29-24 (Final).

Entrevistes