updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Vendrell retorna a la victòria contra el Gavà

  • Escrit per CEH VENDRELL / CATH

Treballada victòria per 29 a 22 del CEH Vendrell davant de l'Handbol Gavà que el fa retornar al camí dels triomfs després de passar 3 jornades consecutives patint doloroses derrotes davant dels equips capdavanters de la categoria i que feia trontollar una mica les expectatives dels jugadors vendrellencs que encara que sabien que no eren partits de la seva lliga no volien endinsar-se en una dinàmica de derrotes de la qual després costa molt de sortir.

El primer parcial va ser per als locals per 13 a 12. Els dos equips jugaven les seves cartes i cap dels dos podia imposar els seu ritme de joc ni el seu estil, les forces estaven molt igualades i els dos conjunts sabien que el triomf era molt important com per en els primers trenta minuts quedar-se sense opcions de puntuar.

El segon temps va ser per als vendrellencs per 16 a 10. La tònica del partit seguia sent la mateixa però el CEH Vendrell poc a poc anava consolidant la seva defensa i feia que els atacs del Handbol Gavà fossin estèrils i això li permetia jugar amb un aventatge de 3, 4 gols durant bona part d’aquest periode. Quan el handbol Gavà a la part final del partit va arriscar per aconseguir apropar-se en el marcador el CEH Vendrell va aprofitar aquest fet per sentenciar el partit.

CEH Vendrell 29-22 Club Handbol Gavà

CEH VENDRELL: Olivares, Cantero, Bofarull (4), José Maria Fernández, Monroy (8), Malivern (8), Mario Fernández, Carrero (5), Cardona, Alonso, Daniel Sánchez (4), Castro, Soler i Riera.
HANDBOL GAVÀ: Campanyà (3), Gaitán (4), Martorell, Barreiro (3), Gonzñalez, Álvarez (2), Trallero (2), Cahisa (3), Martínez (2), Torremorell (1), Juárez, Ruiz, Arévalo (2) i Rueda.

Entrevistes