updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Sant Martí derrota àmpliament el Sant Quirze

  • Escrit per M.NUÑEZ / H.SANT QUIRZE

El Sant Martí Adrianenc goleja el Sant Quirze, que fa el pitjor partit de l'any

Dura i severa derrota la que ha patit l'Handbol Sant Quirze enfront un dels colíders de la categoria, l'Handbol Sant Martí Adrianenc per un contundent 19-39. No ha estat el millor dia dels jugadors del Sant Quirze que han rebut un dur correctiu. Tot i així, bona sortida dels quirzetencs, que s’ han endut el primer parcial, 4-3, gràcies a les bones combinacions entre la primera línia i el pivot. Ràpidament, els barcelonins han passat a comandar el ritme de joc i, liderats pels gols del Ferran Guedea, ha capgirat el resultat, agafant les primeres rendes a favor, obligant al tècnic local a demanar temps mort. El Sant Quirze ho intentava desde totes les línies, però no era capaç de frenar el ritme de joc dels barcelonins, que amb ràpids contraatacs, aconsegueixen arribar al descans, ja amb vuit gols d’ avantatge: 12-20.

A la represa, el Sant Quirze ha rebut un dur parcial de 0-5 de sortida, en cinc minuts, que ha esvait definitivament, totes les opcions dels locals, que s’ han vist doblats al marcador. Tot i així, els “kiris”, ho han intentat novament, ara amb un nou temps mort i amb un canvi defensiu, que ha permès salvar els mobles durant uns minuts. Tot avui ha sortit malament. No hi ha hagut més història. Els “kiris” han desaparegut de la pista –ha estat sens dubte el seu pitjor partit de l'any– i els visitants ho han aprofitat per golejar. El resultat final: 19-39.

Ara, el Sant Quirze es troba amb 4 punts a la classificació, lluitant per assolir la permanència, on hi lluiten el cuer Banyoles, i Gavà i Sarrià de Ter, empatats a punts amb els quirzetencs, que miren de donar caça a Mataró, Vendrell i Palautordera.

HANDBOL SANT QUIRZE 19-39 KH7 BM GRANOLLERS B

HANDBOL SANT QUIRZE: Carles Bonàs - 9 aturades - i Diego González - 4 aturades - (porters); Israel Damont (3), Albert Madriles (2), Uri Fernández (1), Francesc Altés (2), Oriol Ezquerra (1), David Perelló, Marc Roca (2), Albert Puig (6), Alex Bonilla (1p), Xavi Roca, Dorian Guerrero i Carlos Heredia (1). Entrenadors: Ramon Plans i Txus García.
KH7 BM GRANOLLERS B: Nil Pedrós - 9 aturades - i Enric Palou - 4 aturades - (porters); Toni López (2), Adrià Cumplido (5, 1p), Alex Guerrero (2), Miquel Torres (4), Gonzalo Romero (4), Ferran Guedea (8, 2p), Víctor Torres (4, 3p), Javi Coba (5), Alexandre Llorens (1), Borja Lancina (2) i Jaume Baradad (1).  Entrenador: Nacho Parera.
MARCADOR: 4-3, 5-8, 6-12, 9-13, 12-17, 12-20 (descans) 12-25, 16-26, 16-30, 18-32, 19-33 i 19-39 (Final).

Entrevistes