updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Gavà guanya al Banyoles i pot mirar cap amunt

  • Escrit per R.Á. / GAVÀ
Imatge del mateix partit la temporada passada Foto: Arxiu Imatge del mateix partit la temporada passada

Dos punts "superlluitats" del Gavà que els serveixen per començar a treure cap del final de la classificació. Un partit entre equips de la cua que busquen el seu lloc a una categoria que es mostra molt igualada en els últims 10 equips i que cada jornada es va mostrant més severa en el càstig.

Partit amb una primera part molt igualada, on el Banyoles mostrava les seves millors cartes i el Gavà, a diferència d'altres primeres parts, no mostrava el seu millor joc. A la segona part en canvi els locals es van mostrar impecables i degut a un fluix percentatge de llançament, gràcies també a la porteria local defensada per A.Rueda, el Banyoles deixava escapar el partit en excés.

El Banyoles es mostrava fort en totes les seves línies durant tota la primera part, i la defensa 5:1 i en certs moments 3:2:1 dificultava molt el moviment de la pilota de l'atac local. El partit havia començat amb avantatge pels visitants i al Gavà li va costar desenganxar-se del marcador. Només va aconseguir rendes de 2 gols a favor i el partit es mantenia igualat a la mitja part, 15-14 que acabava amb un gol agònic a l'últim minut a favor d'aquest.  

Totalment diferent va ser la segona part, i molt diferent a altres partits del Gavà. La defensa començava a dificultar més els llançaments visitants i la porteria es mostrava impecable. Les ratxes positives i negatives en atac es mantenien però es recuperaven més pilotes en defensa i ara si, els locals marxaven del marcador 4 gols en només 5 minuts. L'equip visitant semblava que li faltaven forces per seguir lluitant però la renda de 4 gols es mantenia fins al minut 23 on començava a fracturar-se completament el partit fins al 32-23 final.

Moltes coses a millorar en els dos equips si volen puntuar a la resta de temporada però ara si, el Gavà ha donat el pas que necessitava i s'estava mereixent les últimes jornades. No he vist la resta de partits del Banyoles però queda clar que el marge de millora és gran i que l'adaptació a la categoria sembla es fa difícil. Crec que alguna cosa en trauran de positiu en les pròximes jornades tots dos equips.

Gavà 32-23 Banyoles

Entrevistes