updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Massa líder pel Vendrell

  • Escrit per CEH VENDRELL

El líder de la categoria, el BM Granollers B, va ser un rival massa fort per al CEH Vendrell que no va poder resistir el seu ritme i al final va caure derrotat per 23 a 34. Tot i perdre per una diferència superior a deu gols els vendrellencs van jugar un partit força seriós i durant tres quartes parts del partit van lluitar de tu a tu a un rival superior però fins a la part final no va poder demostrar la seva superioritat.

El parcial de la primera meitat va ser d'11 a 15 favorable als visitants que tot i no poder marxar en el marcador si que van intentar trencar el partit però es van trobar amb la resistència dels jugadors locals que eren coneixedors de la seva inferioritat per`que jugant a casa sempre donen una mica més i així ho van fer.

El segon parcial també per als visitants per 12 a 19. El Granollers, però, no ho va tenir fàcil i el CEH Vendrell va aconseguir arribar a només dos gols 14 a 16 en els primers minuts de la segona part, però llavors podríem dir que es van acabar les forces i els vallesans que mai van baixar el seu ritme van acabar passant per sobre d’uns jugadors locals que van intentar tot el que tenien al seu abast.

La propera jornada el CEH Vendrell visita una altre pista molt complicada, la del Sant Martí Adrianenc, actualment en quarta posició i de ben segur un dels equips que estaran per la zona de promoció al final de la lliga. Una altre dura prova per als jugadors vendrellencs.

Entrevistes