updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Vendrell supera en un bon partit al Sant Quirze

  • Escrit per CEH VENDRELL / H. SANT QUIRZE

Molt bon partit el que s’ha pogut veure aquest diumenge al matí al pavelló municipal de Vendrell entre els locals i el handbol Sant Quirze. El marcador final ha estat de 32 a 25, pel resultat pot semblar que els vendrellencs han jugat amb comoditat però la realitat ha estat molt diferent. L'Handbol Sant Quirze no ha baixat mai els braços i el CEH Vendrell ha lluïtat fins al final totes les accions del partit.

Boníssima sortida del Sant Quirze, que corrent el contraatac i amb les idees molt clares, ha dominat el primer quart d'hora de partit, amb avantatges de dos gols. Els locals han despertat, amb un parcial de 5-1, tot fent-se amb el ritme de joc, cosa que ha perjudicat els quirzetencs, que no han pogut córrer el contraatac i ha anat a remolc la resta del període. La primera línia vendrellenca, ha estat novament, molt complicada d'aturar pels visitants. Els tarragonins, liderats per l’extrem dret Melcior Malivern, màxim anotador avui amb onze gols, han ajustat la seva defensa, i ha aconseguit arribar al descans amb un bon "matalàs" de gols, 18-13.

A la represa, el Vendrell ha continuat amb la mateixa dinàmica, obrint una escletxa important al marcador, enfront un Sant Quirze que avui ha anat de més a menys i que, tot i no deixar de lluitar, no ha pogut remuntar el marcador advers. Amb un arbitratge que no ha deixat content a cap dels equips, el partit s'ha trencat i en aquesta dinàmica, el Vendrell ha sortit guanyador. El Sant Quirze no ha tingut el seu millor partit en atac i els locals han aprofitat per sentenciar, quan els “kiris” havien aconseguit reduir la diferència al marcador a 4 gols.  

El nombrós públic ha pogut gaudir d’un gran partit d’handbol on tots dos equips han jugat amb molta intensitat i que no ha deixat indiferent a ningú. Amb aquesta victòria el CEH Vendrell és situa amb 5 punts a la part mitja de la classificació i encara una sèrie de partits contra rivals de la part alta, mentre que el Sant Quirze

CE EL VENDRELL HANDBOL 32 - 25 HANDBOL SANT QUIRZE

CE EL VENDRELL HANDBOL: José Olivares i Marc Alonso, porters; Juan Cantero, Narcís Bofarull (5), José Maria Fernández, Víctor Monroy (4), Melcior Malivern (11, 1p), Mario Fernández (1), Joaquín Carrero (5, 1p),  Manel Cardona (1), Daniel Sánchez (5), Dani Castro, Carles Riera i Alfredo Mimbrero.  Entrenador: Antoni Gilabert.
HANDBOL SANT QUIRZE: David Jornet (6 aturades) i Carles Bonàs  (3), porters; Israel Damont, Albert Madriles (3), Uri Fernández (1), Albert Miquel (1), David Perelló, Albert Puig (4, 1p), Carles Carrillo, Gerard Renom (6), Àlex Bonilla (8, 6p), Xavi Roca (2), Dorian Guerrero i Carlos Heredia. Entrenadors: Ramon Plans i Txus García.
MARCADOR cada 5': 2-4, 6-7, 10-10, 14-11, 15-11, 18-13, descans; 21-14, 24-17, 25-20, 28-22, 29-24 i 32-25.

Entrevistes