updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Gran decepció pel Gavà i nou començament pel Palautordera

  • Escrit per PITI (GAVÀ)
Gran decepció pel Gavà i nou començament pel Palautordera Foto: CHPALAU.com

Partit més disputat del que indica el resultat final i molt estrany a efectes estadístics. Molt decepcionant pels visitants que demostraven un preocupant desencert davant porteria però molt gratificant pels locals que sumaven la seva primera victòria.

El partit, i així va ser fins al final, començava de cara dels locals que es mostraven més encertats davant de porteria. Les defenses en general van estar bé, agresives i buscant el contragol en tot moment, però les porteries mantenien uns percentatges d'encert espectaculars pel que el marcador es feia difícil que es mogués en grans diferències. Hi havien moltes ocasions de gol però els porters havien tancat les seves respectives portes i ja es veia clar que l'equip que estigués més encertat s'emportaria el partit. Axí va ser la primera part, el Palautordera guanyava 11-8. La diferència de 3 gols la havien mantingut gairebé des del minut 5 de partit, tot i tenir més exclusions els visitants s'havien desaprofitat totes les superioritats i només en moments puntuals aconseguien acostar el marcador a 2 gols.

Tot i la presa de consciència de solucionar el principal problema de la 1era part, el Gavà no aconseguia corregir errors a l'inici de la 2ona i el Palau, que aprofitava al màxim el seu treball de 2 contra 2 amb el pívot amb un Sala espectacular, que a mida que avançava el partit es sentia més còmode amb la pilota, s'avançava al marcador fins als 7 gols. Després de 2 temps morts i infinitat de canvis de jugadors i sistemes defensius el Gavà aconseguia agafar la línea positiva cap mitjans de la 2ona part i amb una defensa i porteria més ajustada aconseguia acostar-se al marcador a 2 gols. A falta de 2:50 la diferència era de 3 gols i l'equip que semblava més enxufat era el Gavà. Però el miratge només va durar 2 nous xuts errats que propiciaven contragols fàcils i l'estocada final. El Gavà ja s'havia deixat anar i el resultat final s'ampliava excesivament fins al 27-19.

Primera victòria per un Palau que es fa fort quan juga a casa i que demostra que pot competir a la categoria tranquilament tot i les baixes. Una gran decepció del Gavà que venia de donar un pas endavant l'última jornada i que cada vegada que es deixa punts amb rivals directes dona un pas massa gran enrere. Tot i el desproposit de l'estadísitca de llançaments (38 llançaments errats) crec que el joc del Gavà va estar prou bé, amb massa raxes negatives però, i no van perdre la cara al partit fins als 2 últims minuts. Això demostra millora respecte derrotes de jornades anteriors.

CH Palautordera 27-19 Club Handbol Gavà

CH PALAUTORDERA: Albert Panareda, Guardiola, Puig (5), Aleix Sala (1), Jordi Corcera (3), Hortelano, Deumal (4), Altimira (2), Molins, Eric Morales  (1), Bernat Buch (2), Daniel Oliver (1), Perxachs (3) i Xavier Sala (5).
CLUB HANDBOL GAVÀ: Anglada, Campanyà, Gabriel Martorell (1), Carlos Barreiro (6), Gonzalez (2), Raul Álvarez, Àlex Cahisa, Marc Martínez, Ivern, Arevalo (2), Torremorell (5), Eduard Ruiz (3), Juárez i Rueda.
MARCADOR cada 5': 2-1, 5-2, 7-4, 9-6, 10-6, 11-8, descans; 14-10, 18-12, 18-14, 19-16, 22-19 i 27-19.

Entrevistes