updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Gabriel Martorell: “Hem estat bé en els moments claus i ens hem emportat el premi de l’ascens”

  • Escrit per ELOI SIVILLA

Entrevistem a Gabriel Martorell, jugador del Club Handbol Gavà, equip que ha retornat a la 1a Estatal després d'haver-ne baixat la temporada passada

Quina valoració fas de la temporada?
La valoració que podem fer ara mateix sincerament es de 10 perquè hem aconseguit l'objectiu principal. Anar a fases i guanyar-les. Ara toca gaudir i disfrutar-ho amb la gent del nostre club que ha fet un esforç molt gran per a que això sigui possible. Tot i que ara ja estem preparant la temporada vinent i ara entrarem a jugar els quarts de la copa.

Ja torneu a ser equip de Primera Estatal, però ha costat molt oi?
I Tant!!! només cal pensar que a falta de dues jornades no depeníem de nosaltres mateixos per anar a fases. La sort en part ens ha afavorit. Molta d'aquesta sort es de la Salle Bonanova que va guanyar al camp del Banyoles, sinó ara segurament contestant aquesta entrevista. Vam començar la temporada amb baixes importants i amb molts jugadors del Sènior B i juvenils que pujaven al primer equip. Tot i que hem tingut alt i baixos durant la temporada hem aconseguit estar en el moment precís quan ens ha tocat i ens hem emportat el premi de l'ascens.El moment més complicat de la temporada va ser la derrota en el segon partit de les fases d'ascens davant l'Huarte?
Potser sí que va ser un dels moments mes durs de la temporada. Veníem de guanyar el divendres contra Azkartza amb el pavelló ple de 8 gols i fent un gran partit on vam fer possiblement la millor defensa de la temporada i on ofensivament ens va sortir gairebé tot.  La derrota contra l’Huarte va ser dura. Ens van fer un parcial a la segona part desprès d'anar guanyant tota la primera part, on ells es van ficar 6 gols amunt a falta de 15 minuts i vam haver de fer una 5:1/3:2:1 gairebé a mig camp. Tot i això vam remuntar i teníem pilota per empatar el partit però la precipitació ens va fer errar aquell atac i finalment perdíem el partit de 2 gols. No va ser el nostre millor partit la veritat. I havíem deixat escapar la classificació casi matemàtica com a primers de grup. Les cares eren llargues en aquell moment, com a anècdota comentar que la tornada en bus cap a l’hotel va ser difícil, la veritat que tothom ens esperàvem una bona "bronca" del míster al arribar, però en aquell moment el Pedro va decidir pagar una ronda a tots al bar de l’hotel i ja ens vam animar i ens va canviar la cara. També els veterans van ajudar molt en aquest aspecte ja que ens feien recordar el difícil que es arribar a unes fases i que mai sabríem si tornaríem a fer-ne unes altres. Això va fer que sortíssim el diumenge contra Logroño al 100% i a esperar que l’Azkartza guanyés al Huarte. I així va ser...

Possiblement el moment mes complicat de la temporada va ser la derrota al camp del Sabadell que ens mig tancava les portes per fer fases.

Té més mèrit aconseguir l'ascens fora de casa?
Sense dubte. Jugar com a local sempre afavoreix, nosaltres en un primer moment ens vam plantejar fer les fases a Gavà, però econòmicament era inviable. Tot i això no ens podem queixar ja que vam omplir un autocar el dijous a la tarda amb gent i familiars de Gavà i d'altres que amb cotxe particular o amb avió el mateix divendres van anar-hi. Aprofito per agrair el seu esforç i entrega al club perquè sense ells segur que no ho haguéssim aconseguit.

L'any vinent quin serà el vostre objectiu a Primera Estatal?
Som realistes, com a objectiu principal la permanència. El nostre club i ciutat es mereix estar a Nacional només per la seva historia i trajectòria. Segur que no cometrem els mateixos errors que fa ara un any quan vam baixar. Ara toca treballar de valent per aconseguir-ho. Tenim la sort d'estar en un club on es confia amb la gent de casa i l'handbol es viu de manera especial entre els socis i fa que a nivell social siguem un gran club. Ara esperem que les entitats de la ciutat i l'ajuntament ens ajudin una mica econòmicament i els jugadors i cos tècnic de ben segur que farem la resta.

Entrevistes