updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La Roca i Gavà ja coneixen els seus rivals per pujar a #1aEstatal

La Roca i el Gavà són els dos equips catalans que s'han guanyat el dret a jugar la Fase d'ascens a Primera Estatal. Aquesta fase d'ascens es juga del 10 al 12 de maig i s'estructura en sis sectors de quatre equips, dels que puja directament el primer classificat de cada sector. Els segons jugaran una segona fase (que es disputarà del 24 al 26 de maig) en la que hi haurà en joc dues places més.

La Roca jugarà a casa

El BM La Roca ha completat una temporada perfecta, guanyant els 26 partits que han jugat dominant de manera clara la Lliga Catalana. Un fet que per previsible (és gairebé el mateix equip que havia assolit l'ascens a Plata) no és menys destacable. Mantenir la tensió competitiva i no fallar en cap moment, ni contra equips amb experiència a la Primera Estatal com Gavà o Sant Quirze és digne de mèrit.

Això els fa clarament favorits al Sector D que, com a campions del grup català, jugaran a casa. Els seus rivals seran el Villa Blanca (València), el Tanit Automoción (Balears) i l'Stadium Casablanca de Saragossa (Aragó).

El Gavà buscarà la gesta a Biscaia

Per la seva banda, el Gavà va patir molt més per guanyar-se el dret a optar a retornar a la categoria d'on havia baixat la temporada passada. Els gavanencs van aconseguir recuperar a falta d'una jornada la segona plaça, després que el Banyoles caigués a casa contra la Salle Bonanova.

El Club Handbol Gavà jugarà el Sector C a Leioa (Biscaia), contra Quiron Askartza (Euskadi), BM Logroño (Rioja) i BM Huarte (Navarra). Segur que serà un sector amb molt de nivell.

Entrevistes