updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Primer final igualat que cau de la banda de l'Handbol la Garriga

  • Escrit per H. LA GARRIGA

Continua una setmana més el bon treball defensiu de l'Handbol la Garriga Diselmatic i els dóna la segona victòria de la temporada en un partit molt igualat de principi a fi. A la primera part el Sarrià va dominar sempre en el marcador per un, dos o fins i tot tres gols gràcies a la bona mobilitat de pilota i als contraatacs propiciats per les errades ofensives dels locals, que tan sols van anotar 9 gols en 30 minuts però que la intensitat defensiva mantenien dins del partit tot i la poca efectivitat davant la porteria contrària.

A la segona part, però, l'Handbol la Garriga Diselmatic va sortir més encertat ofensivament gràcies als seus dos laterals (entre Mario Martinez i Gerard Hernandez van anotar 17 dels 24 gols de l'equip) i va igualar el marcador amb un parcial 3-1 als primers cinc minuts de la represa. Des de llavors la igualtat extrema va ser la tònica dominant fins al minut 59, en el qual es va arribar amb el 23-23 al marcador. A falta de 15 segons un llançament de Sergi Escurriola des de l'extrem va donar l'avantatge a l'Handbol la Garriga, que va defensar l'última possessió de Sarrià impedint que s'escapessin els 2 punts de Can Noguera.

HANDBOL LA GARRIGA DISELMATIC 24-23 AUGI UE SARRIÀ

H. LA GARRIGA DISELMATIC: V.Vázquez, D.Romero, porters; RogerVila, Pol Llopart (1), Gerard Hernàndez (8), Sergi Escurriola (4), David Ruiz, Romea, Batlle, Roger Mas (2), Mario Martínez (9) i Galan.
AUGI UE SARRIÀ: Jaume Pórtulas, Nitu Pórtulas (3), Rodríguez (4), Xicu (1), Magí, March, Jonquera (1), Sisu (2), Pasqui (1), Ballester (6), Cañigueral (2), Fina (1), Iglesias i Torres (2).
MARCADOR CADA 5': 0-1, 2-3, 2-4, 4-7, 7-8, 9-11, descans; 12-12, 14-14, 18-17, 19-19, 21-21, 24-23.

Des d'aquí volem donar tots els ànims del món al porter de la Garriga David Romero i desitjar-li que els pronòstics més lleus es confirmin i finalment la lesió que va obligar-lo a sortir del Pavelló en ambulància només sigui una luxació i esquinç al genoll.

Entrevistes