updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Bordils guanya a Catarroja i segueix líder destacat

  • Escrit per H.BORDILS / CATH

El Bordils va guanyar a Catarroja un partit amb molt de ritme. Va ser un matx que començava prou bé per els locals, però ben aviat el Bordils en pren l’avantatge, i tot hi no jugar com ens té acostumats, no va passar cap ensurt per guanyar la confrontació. Les alternatives de joc eren una constant entre els dos equips i amb estones d’avalot, que comportaven imprecisions de passada i errades de finalització clares en tots dos conjunts. Tot i amb això va permetre al Bordils arribar al descans amb quatre gols d’avantatge que reflectiria a l’electrònic un resultat de 13 a 17 gols.

A la represa, el Bordils va posar una marxa més en defensa, i al contraatac  sentencià el partit en poc més de  deu minuts.Cosa que va permetre dosificar esforços, per encarar el tram dur de calendari que resta als Bordilencs. Cal dir, que els locals ho van provar tot en defensa, amb una 6:0, una 5:1, i a "la desesperada" una 4:2.

L’esgotament de l’equip, i la millor banqueta dels visitants va comportar el resultat final de 27 a 34 gols. Destacar l’esportivitat i el bon ambient de la graderia i al parquet del Florida Popular.

FLORIDA CATARROJA 27-34 HANDBOL BORDILS

FLORIDA UNIVERSITARIA CAIXA POPULAR: Colomer i Ragam, porters; Renart (2), Lázaro (2), Morella (2), Requena, Ortiz (4), Marc Andreu Martínez (5), Soldevila (1), Matei, David Sala (6), Alexandre Pérez (1), Ángel García (2), Toro (2).
HANDBOL BORDILS: Comas i Gonzalez, porters; Carreras (2), Combis (2), Marc Prat (5), Eduard Nono (7), David Masó (4), Jordi Masó (3), Vilanova, Masmiquel (5), Marc Canyigueral (4), Alex Marco (1), Ignasi Moreno, Martí Vila (1).
MARCADOR cada 5': 3-2, 4-4, 8-6, 9-9, 11-13, 13

Entrevistes