updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Vendrell i OAR empaten un partit intens

  • Escrit per CEH VENDRELL / CATH
Joaquin Carrero, màxim golejador del partit Foto: TotMataro.cat Joaquin Carrero, màxim golejador del partit

Molt bon partit el disputat diumenge entre l'OAR Gràcia i el CEH Vendrell i que va acabar amb repartiment de punts. El resultat d'empat a 28 confirma la igualtat que hi va haver a la pista durant els 60 minuts i que també es reflecteix a la classificació on ocupen el setè i vuitè lloc respectivament.

El parcial de la primera meitat va ser favorable als locals per 15 a 12. La tònica del partit era la igualtat i el partit transcorria en aquest sentit, fins que els locals van aprofitar una doble exclusió dels vendrellencs per obrir una petita escletxa en el marcador i arribar a la mitja part per davant. Tot i això el CEH Vendrell estava fent un partit molt seriós, tan en atac com en defensa.

A la segona meitat el Vendrell va fer una molt bona sortida del CEH Vendrell li va permetre empatar ràpidament el partit. A partir d'aquest instant les diferències en el marcador mai eren superiors als dos gols i de seguida l'equip que estava per sota aconseguia eixugar la distancia. Així es va arribar a l'últim minut, quan primer l'OAR Gràcia va tenir possessió per ficar-se per davant però va fallar el llançament i després el CEH Vendrell també va tenir l'oportunitat però el seu llançament el va aturar el porter local firmant així l'empat final.

OAR Gràcia 28 - 28 CEH Vendrell

OAR GRÀCIA: Tomàs Camps, Conejero (1), Dídac Domínguez (2), Cesc Farrés (2), Fenoy (4), Gerard Francès (2), Àlvar Fornós (5), Escudero (4), Rueda (3), Josep Maria Grau (1), Pere Vaquer (4) i Dídac Curia.
CEH VENDRELL: Olivares, Marc Alonso, Cantero (1), Bofarull, Miguel Ángel Molina (1), José M. Fernández, Monroy (2), Malivern (4), Mario Fernández (1), Joaquin Carrero (11), Daniel Sànchez (8), Genís Soler i Carles Riera.
MARCADOR cada 5': 2-3, 5-4, 7-5, 8-6, 10-10, 15-12, descans; 15-16, 19-17, 20-21, 23-24, 24-25 i 28-28.

Entrevistes