updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Gran partit del Vendrell per derrotar la Florida de Catarroja

  • Escrit per CEH VENDRELL / CATH
Imatge d'arxiu del Vendrell, contra el Mataró Imatge d'arxiu del Vendrell, contra el Mataró

Gran partit i gran victòria la que va aconseguir aquest dissabte el CEH Vendrell sobre la Florida Universitària Caixa Popular per 25 a 22 que consolida als vendrellencs en la vuitena posició i els acosta una mica més cap a la permanència.

El parcial de la primera meitat va ser de 16-10 favorable als locals. Possiblement van ser els millors 30 minuts de l'equip en el que va de temporada, tant la defensa com l'atac es mostraven en un nivell altíssim i els jugadors valencians no podien fer res per contrarestar la gran superioritat que el CEH Vendrell plasmava sobre de la pista. El clar domini local es veia reflectit en el marcador i semblava que el partit ja estava resolt.

La segona part va ser per als visitants per 9 a 12. Gràcies a la renda de 6 gols de la primera part els jugadors vendrellencs van poder assegurar el triomf, però la Florida Universitària Caixa Popular va sortir a per totes en aquest tram del partit, i amb una doble mixta sobre els jugadors més determinants de l'equip local van arribar a empatar el resultat. Així doncs, l'últim quart de partit es presentava amb màxima igualtat i la victòria podia caure de qualsevol dels dos costats. Aquest cop i a diferència de la setmana passada el CEH Vendrell va assegurar els seus últims atacs i acompanyats d'una gran tasca defensiva va sentenciar el partit a falta de menys d'un minut per acabar emportant-se un partit que va tenir dos cares totalment oposades.

El nombrós públic que va assistir al partit va poder gaudir d'un gran partit ple d'emoció i on tots dos equips es van buidar a la pista per aconseguir el seu objectiu. La propera setmana el CEH Vendrell visita l'OAR Gràcia de Sabadell, un altre clàssic de la categoria i que es troba a la zona mitja de la classificació.

CEH Vendrell 25-22 Florida Universitaria Catarroja

CEH VENDRELL: José Olivares, Juan Cantero, Crespo, Bofarull (2), Miguel Ángel Molina (1), Jose Maria Fernandez, Víctor Monroy (3), Melcior Malivern (9), Mario Fernández, Joaquin Carrero, Marc Alonso, Daniel Sánchez (5), Genis Soler i Carles Riera.
FLORIDA UNIVERSITARIA CAIXA POPULAR: Carlos Colomer, Xavier Raga, Lázaro (1), Requena (1), Ortiz (3), Marc Andreu Martínez (7), Soldevila (2), Matei Andrei (1), David Sala (5), Alexandre Pérez (1), Angel García i Adrian Toro.
MARCADOR cada 5': 3-1, 4-3, 6-5, 10-7, 13-9, 16-10, descans; 16-12, 17-15, 18-17, 20-18, 22-20, 25-22.

Entrevistes