updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Montcada guanya per la mínima al Vendrell i el supera

  • Escrit per CEH VENDRELL / CATH

Només un gol va decidir a favor del Montcada aquest xoc entre rivals directes que arribaven amb un sol punt de diferència.

El partit va ser molt estrany per als vendrellencs, que en cap moment es van trobar bé a la pista, cosa que provocava que les bones accions de seguida fossin contrarestades pel seu rival i cap dels dos equips s'imposava a l’altre.

La primera meitat va acabar 14 a 13 favorable als locals, però va ser només al final, ja que durant els trenta minuts les alternances en el marcador van ser continues. Cap dels dos equips acabava de definir el seu joc, i potser contagiats pel fred que feia a la pista, no es veia un joc dinàmic i alegre com d'altres vegades.

A la segona meitat els atacs van passar per sobre de les defenses. E sva veure un joc travat, imprecisions i deferències que de seguida eren retallades per l'altre equip. Així es va arribar a l'últim minut amb empat, però la Salle va aconseguir gol en el seu atac i el CEH Vendrell va tenir l’oportunitat d'aconseguir l'empat amb un llançament de penal, però el porter local va estar molt encertat i amb la seva intervenció va assegurar que els dos punts es quedessin a Montcada.

SALLE MONTCADA 29 - 28 CEH VENDRELL

LA SALLE MONTCADA: Alberto Garcia, Aleix Civil, Pol Salat (1), Pau Maresma (5), Albert Maresma (4), Jesús Jiménez (8), Xavier Benítez, Raul Casado (1), Jordi Droch, Angel Gonzalez, Alejandro Expósito (9), Pere Farrés (1).
CEH VENDRELL: José Olivares, Juan Cantero, Bofarull, Molina (1), J.M. Fernández, Melcior Malivern (9), Mario Fernández (2), Joaquin Carrero (8), Marc Alonso, Daniel Sanchez (5), Genís Soler (3), Carles Riera.
MARCADOR cada 5': 3-2, 6-5, 7-9, 8-11, 11-13, 14-13, descans; 15-16, 18-19, 22-21, 25-23, 27-25, 29-28.

Entrevistes