updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Vendrell reprèn la competició guanyant a Esplugues

  • Escrit per CEH VENDRELL

Després de l'aturada pel Mundial d'Handbol, el CEH Vendrell ha tornat a la competició i no podia fer-ho de millor manera que amb una victòria davant d'un rival directe com és l’Handbol Esplugues per 18 a 31  i que referma al CEH Vendrell a la zona mitja tranquil·la i que els permet afrontar els següents partits amb relativa calma.

La primera meitat va acabar amb empat a 10. Des del principi va resultar un joc travat per als dos equips, les defenses s'imposaven als atacs i aconseguir gol era una tasca molt complicada, com demostra que el CEH Vendrell va arribar a tenir 6 gols d'avantatge. Però el marcador era molt curt, 3 a 9, i després de la reacció local, l’Handbol Esplugues va aconseguir empatar a 10 al final dels primers trenta minuts.

El segon parcial va ser de 8 a 11 favorable als vendrellencs. El CEH Vendrell encara va enfortir més la seva defensa i conjuntament amb la porteria van deixar en 8 gols a l’Handbol Esplugues, i cal remarcar que en els últims 20 minuts només van marcar 3 gols. Amb aquesta gran tasca defensiva el CEH Vendrell només havia d'afinar una mica el seu atac i així ho va fer. Va arribar als minuts decisius amb el marcador a favor i, com ha fet fins ara durant aquesta lliga, va saber jugar les seves cartes i no va deixar passar l'oportunitat de sumar 2 punts més que l'apropa a la salvació.

El proper dissabte dia 9 el CEH Vendrell visitarà l’Handbol Bordils, un dels equips líders de la categoria. Els vendrellencs no tenen res a perdre i sense pressió sempre hi ha opció a la sorpresa.


Entrevistes