updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Quarta victòria consecutiva del Joventut Mataró

  • Escrit per TOTMATARO.cat

El Joventut Handbol Mataró ha hagut de fer un gran esforç a la segoan part per poder guanyar a la pista del Vendrell, en el que ha estat el segon triomf seguit fora de casa, que els serveix per encadenar quatre victories consecutives que fan que l'equip arribi molt animat a les festes de Nadal i pugui encarar amb confiança el que resta del campionat ja dins l'any 2013.


La primera part ha estat molt igualada i amb un nombre molt elevat de gols. La defensa del Joventut no ha estat tant fina com en altres partits  i això ho ha aprofitat el Vendrell, sobretot amb les accions del seu pivot que trobava forats constantment. Això ha fet que l'atac mataroní hagi hagut d'esforçar-se per tal que el Vendrell no marxés amb molt d'avantatge al descans, al qual s'ha arribat amb 18-17, un minut després que els col·legiats hagin desqualificat a David Pedragosa per una acciò que han considerat perillosa, mentre que poc abans Toni Busquets hagués rebut un cop a la cara que no han sancionat i que l'ha deixat fora de combat durant força estona.
 
Però aquestes adversitats han fet que l'equip es conjurés per tirar el partit endavant i a la segona part el Joventut ha sortit molt mes endollat en defensa, controlant bé les accions del pivot i els xuts dels seus laterals, i en atac s'ha mantingut un alt nivell, portant el joc a un ritme més alt que ha cansat els seus jugadors importants de l'equip local. Així s'ha entrat als deu minuts finals guanyant de 4 gols (després d'haver encaixat només quatre gols en 15 minuts i portant el marcador de l'empat a 21 a un 25-29) diferència que s'ha sabut gestionar bé fins al final, davant la precipitació en molts moments dels tarragonins.

VENDRELL- JOVENTUT MATARÓ 31-35

VENDRELL: Olivares porter, Cantero, Pamies (1), Crespo (2), Bofarull, Molina, Fernàndez (1), Malivern (3), M. Fernàndez (6), Carrero (7), Cardona, Sànchez (7), Soler (1), Riera (2).

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ: Quico Solà i Victor Castejón porters, Carles Roman (4),Sergi Fuster (5), Oriol Manzano (2), Marc Martínez(1), Dani Aguilera (1), David Pedragosa (1), Sergi Rodríguez (9), Oriol Garcia-Milà (1), Bernat Muñoz(5), Marc Fuster, Toni Busquets(5), Jan Bonamusa (1).

PARCIALS CADA 5':
3-1, 6-5, 8-8, 10-12, 14-14, 18-17 descans; 21-21, 23-23, 24-27, 25-29, 29-32, 31-35.

Entrevistes