updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Joventut Mataró ja n'ha fet set de set a casa

  • Escrit per TOTMATARO.cat

El Joventut Handbol Mataró suma la seva setena victòria en els set partits disputats a la seva pista durant la primera volta del campionat. No ha estat un partit fàcil però s'ha acabat doblegant l'Esplugues de forma solvent.

L'equip visitant havia guanyat en les seves dues darrers visites al Pavelló Teresa Maria Roca i aquesta temporada s'ha reforçat amb jugadors de força experiència provinents del Sant Martí Adrianenc i a més està fent millor temporada a fora que no pas a la seva pròpia pista, i per tant era un rival força temible.

La primera part ha estat molt travada sense avantatges clars per cxap dels dos equips, que s'han anat temptejant, amb avantatges locals durant els primers 15 minuts i visitants al segon tram de la primera part, per acabar arribant-se al descans amb un mínim avantatge de l'Esplugues.

A la represa després d'uns primers 5 minuts similars a tot el que s'havia viscut a la primera part, el Joventut ha posat més intensitat en defensa i les aturades de Víctor i els ànims del públic, molt connectat amb l'equip, han permès  aconseguir un aventatge de quatre gols als deu minuts de la segona part. Després amb gran esforç de l'equip visitant s'han tornat a reduir a dos, però a partir d'aquí el potencial de l'equip local ha explosionat, amb els jugadors més experimentats marcant la diferència, i s'ha tornat a augmentar la diferència fins als vuit gols que ja han decidit el partit, tot i l'esforç final de l'Esplugues per maquillar el resultat.

JOVENTUT MATARÓ 31-26 ESPLUGUES

OVENTUT MATARÓ:  Oriol Mas i Víctor Castejón porters;  Carles Roman (3), Sergi Fuster (2), Dani Aguilera, David Pedragosa (7), Sergi Rodríguez (5), Oriol Garcia Milà (2), Bernat Muñoz (1), Marc Fuster (4), Toni Busquets (5), Pau Roca, Jan Bonamusa (2), Berenguer Chiva.
HANDBOL ESPLUGUES: Anglada, Luque (3), Miró (7), Gómez, Polo (1), Closa (3), Garcia (1), Puget, Guardia, Pes (4), Millan (2), Ras (5), Alvarez, Trallero.
MARCADOR CADA 5': 2-1, 3-1, 4-4, 6-7, 9-10, 12-13 descans; 15-14, 19-15, 20-18, 23-18, 29 -23, 31-26.

Entrevistes