updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'Esplugues aconsegueix més punts que glòria contra La Garriga

  • Escrit per PITI (ESPLUGUES)

Partit poc emocionant el viscut dissabte a la La Plana. El partit va durar mitja part i la segona es va fer eterna pels "observers" que hi havia a la grada. La Garriga arribava amb una curta plantilla mancada per les baixes i amb poc convenciment, tot i això no van perdre la cara en tot el partit.

L'Esplugues, amb ganes de desenganxar-se de la part baixa de la lliga, mostrava la seva millor cara a la 1a part. De seguida els locals van marxar del marcador amb bones defenses, contratacs i ràpides transicions que li donaven gols fàcils. A La Garriga li costava definir les jugades amb gol. La defensa 5:1 dels locals trencava el seu joc tàctic i només d'accions individuals dels seus laterals aconseguien treure profit. En canvi la 6:0 visitant va ser trencada amb certa facilitat donat l'encert dels locals des de totes les línies pels locals. Amb tot això s'arribava a un merescut 23-11 al descans.

La segona part, com ja sol passar en aquest tipus de partits, es va tornar boja. Mentre el locals es relaxaven i perdien un xic de concentració (prova d'això és un canvi antireglamentari als primers minuts), els garriguencs seguien sense tirar la tovallola i aprofitaven el desconcert per anotar amb facilitat. Però, tot i el canvi a 5:1 en la defensa visitant els locals seguien anotant amb facilitat, així que entre uns i altres, canvis de jugadors, proves tàctiques dels entrenadors i aquest fred Novembre, la "horrible segona part" va acabar amb un 19-18, amb el resultat final de partit de 42-29. Com diria "Papuchi", un partit "raro, raro, raro"...

L'Esplugues ja porta uns quatre partits amb el to agafat, les peces ja s'han ajustat i els atacs són més fluïds, poden plantar cara a qualsevol equip, tal i com es preveia. Tot i això la defensa queda una mica coixa, sobretot quan no estem concentrats i potser caldria treballar-la amb més serietat. Encara queda un esglaó per ser més competitius. Per altra banda La Garriga, que ocupa l'última posició de la lliga, està pagant molt car la falta de plantilla. Ha estat mermada per baixes importants i tot i que tenen jugadors de qualitat els partits se'ls fan massa llargs. La categoria és complicada i entrar en cicle negatiu no ajuda. Ànims que queden molts punts.

Esplugues 42 - 29 La Garriga

Entrevistes