Granollers B obté l'ascens a Plata, junt amb Agustinos Alicante i Mallorca Marratxí

Des del dijous fins al dissabte s'han disputat les fases d'ascens a Plata Masculina, amb premi per Granollers B, Agustinos Alicante i Mallorca Marratxí.

GRUP 1: El Sant Cugat topa amb els amfitrions a Alacant

L'Handbol Sant Cugat, subcampió del grup D, jugava a Alacant, contra l'amfitrió Agustinos Alicante (1r del grup E), el CB Romo de Getxo (1r grup C) i el Bolaños de Calatrava (2n grup F). Els de Dani Ariño i Jordi Pedrola afronten amb la màxima il·lusió l'assalt per primera vegada a la Divisió de Plata en un escenari que ja va ser de Plata fa poques temporades i on segur que es viurà un gran ambient d'handbol.

Jornada 1: Dijous
19 h: Agustinos Alicante 21-17 SANT CUGAT
Era un partit possiblement clau, ja que els santcugatencs s'enfrontaven als amfitrions. L'equip alacantí s'ha mostrat molt fort en defensa davant un equip que no ha trobat en cap moment el ritme de joc que ha mostrat durant la temporada. El Sant Cugat ha fet un bon inici (1-3), però els alacantins han fet un parcial de 5 a 0, i a partir d'allà, ben dirigits a la pista pel fornellenc Dídac Villar, ja han dominat sempre el partit, passant per l'11-9 del descans.

20:45 h: Romo Getxo 32-33 Bolaños

Declaracions de Dani Ariño després del primer partit:

Jornada 2: Divendres
19 h: Agustinos Alicante 28-25 Romo Getxo
20:45 h: Bolaños 25-34 SANT CUGAT
Avui s'ha començat a veure el Sant Cugat de veritat, sobretot a la segona part, després d'una primera igualada (13-14). A la represa s'han mostrat forts en defensa i esplèndids en atac, davant un equip que havia guanyat el seu partit a la primera jornada. Ha destacat sobretot el joc amb el pivot Sergi Germán que ha marcat 11 gols.
De tota manera el primer lloc està complicat ja que els santcugatencs han de guanyar al Romo, cosa ben factible ja que els bascos ja no tenen opcions, i esperar que després el Bolaños guanyi als amfitrions.

Jornada 3: Dissabte
17 h: SANT CUGAT 36-28 Romo
Un altre gran partit de l'equip santcugatenc superant de forma clara al campió del grup basc, amb una gran primera part en atac (22-18 al descans) i una segona molt bona en defensa (parcial de 14-10). Al final de tota manera la victòria no hja servit, ja que Agustinos no ha fallat en l'últim partit. El màxim golejador del Sant Cugat en aquest partit ha estat Jordi Sancho (7), ben acompanyat per Jan Rof (6).
19 h: Agustinos Alicante 26-23 Bolaños

GRUP II: El Granollers B obté la primera plaça i l'ascens en el grup de A Coruña

El KH7 BM Granollers B, brillant i destacat campió del grup D, juga A Coruña contra l'OAR Coruña (2n grup A), el Soria (2n grup B) i el Cajasur Córdoba (1r grup F). Els de Sergio Pozo volen reeditar l'èxit aconseguit les temporades 2014-15 (recorda-ho a la notícia de CatHandbol) i 2016-17 (notícia a CatHandbol), tot i que els dos cops l'ascens no es va certificar esportivament.

18 h: Córdoba 29-35 GRANOLLERS B
Era un inici complicat el que tenia el filial granollerí, que s'enfronta al primer del grup andalús, però l'ha sorprès amb la seva defensa molt profunda. Els de Sergio Pozo han dominat sempre en el marcador. Al descans la cosa estava igualada (14-15), però a la represa l'equip granollerí ha estat un allau, i ha anat obrint forat per acabar guanyant còmodament.
20:30 h: OAR Coruña 24-27 SOria

18 h: GRANOLLERS B 35-33 Soria
Victòria treballada de l'equip de Sergio Pozo, que ja li assegura el primer lloc del grup, perquè ha guanyat als dos equips que els podrien atrapar. Al descans el marcador estava igualat a 16 gols, però els granollerins han fet un gran inici de segon part (parcial de 9 a 3) i han gestionat bé la renda, tot i patir una mica quan el rival s'ha posat a un gol (32-31).
Els protagonistes d'aquest triomf han estat: Pol Amores, Lluc Borrell i Pau Panitti porters; Albert Massa (6), Ferran López, Biel Valera (5), Guillem Vega (2), Marc Vega (4), Miguel Campos, Bernat Povill (1), Josep Ernest Armengol (5), Gerard Domingo (10), Oriol Rovira, Dídac Romero (1), Bruno Cañas, Héctor Cantón (1).
20:30 h: OAR Coruña 32-33 Córdoba

10:30 h: Soria 33-32 Córdoba
13 h: OAR Coruña 29-36 GRANOLLERS B
Victòria sense problemes per tancar una fase perfecta. Al descans la cosa ja estava ben encarrilada amb un 15-21. El màxim golejador ha estat Gerard Domingo amb 7 gols.

GRUP III: L'Handbol Mallorca Marratxí obté l'ascens a Avilés

En el tercer grup juguen l'amfitrió Agrupación Atlètica Avilesina (1r grup B), Anaitasuna B (2n grup C), Lanzarote (1r grup A) i Handbol Marratxí Mitoura Mallorca (2n grup E)

Jornada 1: Divendres
Anaitasuna B 24-32 Lanzarote
Avilesina 33-35 HANDBOL MALLORCA MARRATXÍ

Jornada 2: Dissabte
Avilesina 30-23 Lanzarote
HANDBOL MALLORCA MARRATXÍ 33-27 Anaitasuna B
Amb aquest triomf l'equip mallorquí encapçala el grup, i demà ha de rematar la feina davant el Lanzarote.

Jornada 3: Diumenge
Lanzarote 26-30 HANDBOL MALLORCA MARRATXÍ
Avilesina 27-22 Anaitasuna B