updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatFem: El Vilamajor ja és campió d'hivern

El Vilamajor ja és campió d'hivern Foto: Handbol Vilamajor El Vilamajor ja és campió d'hivern

Aquest dimecres dia 6 s'ha jugat la 14a jornada en la qual el Vilamajor ha guanyat i ja s'ha proclamat campió d'hivern, tot i que tingui un partit pendent.

El partit de la jornada a Gavà:
Gavà 21-21 Cooperativa Sant Boi

El gran partit d'aquesta jornada intersetmanal es jugava a Gavà i en el derbi del Baix Llobregat hi ha hagut un empat. Això fa que l'equip de la Coope es mantingui en segon lloc amb un relativament confortable avantatge de 5 punts sobre les gavanenques, tot i que aquestes jugaran el cap de setmana, mentre que la Cope ja ha acabat la primera volta en haver avançat el seu partit contra el Vilamajor.

Vilamajor 39-14 Sant Joan Despí B

El líder va guanyar de forma fàcil a un equip que, quan ja s'està acabant la primera volta, només té dos punts i molts números per ser un dels quatre equips que baixin a 1a Catalana.

Castelldefels 25-23 Canovelles

Victòria molt treballada de l'equip del Baix Llobregat, després d'un partit de defenses, i amb el qual se situa en quart lloc, igualat amb Perelló, La Roca B i Lleida Pardinyes. Però algun equip segur que les superarà el diumenge, aj que el Castelldefels descansa i Lleida Pardinyes i Perelló s'enfronten entre ells.

Ascó 22-19 Lleida Pardinyes

Important triomf de les asconenques que trenquen la bona ratxa d'un equip que portava quatre victòries seguides, i que comparteix la quarta plaça amb tres equips més.

Perelló 29-21 Palautordera

Gran triomf de l'equip perellonenc imposant una vegada més la seva gran defensa sobre un equip que no estar a l'altura d'altres ocasions. El partit ha començat amb avantatge vallesà, però al descans ja s'havia capgirat (12-9) i a la represa l'equip local ha estat un allau de joc.

L'equip local se situa en el grup de quatre equips que està igualat en el quart lloc de la taula.

Les Franqueses 36-23 Sesrovires

L'equip local no va perdonar el cuer i de moment s'allunya una mica de la zona de descens, al qual sembla que està encaminat l'equip sesrovirenc.

Vilanova del Camí 28-33 La Roca B

Les vilanovines continuen en zona de descens, després de 7 setmanes sense guanyar. i la seva situació és força preocupant ja prop del final de la primera volta. El jove equip roquerol, sense nervis, va mostrar-se superior.  


Podeu enviar fotos, més informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes