updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatFem: Els líders augmenten l'avantatge

Els dos líders no frenen la seva marxa Foto: arxiu Els dos líders no frenen la seva marxa

A la desena jornada el Vilamajor i la Coope Sant Boi no van fallar i en canvi sí que ho va fer el tercer en discòrdia, el Gavà, que va caure a El Perelló.

El partit de la jornada a Canovelles:
Canovelles 24-26 Vilamajor 

Gran derbi del Vallès Oriental en el qual les canovellines no van poder amb el líder. Les vilamajorines van ser clarament superiors a la primera part (10-17 al descans). Després l'equip local va anar reduint, però encara es va entrar als tres minuts finals amb 21-26. La pressió desesperada del Canovelles va servir per reduir a dos gols, però sense tenir mai opcions de triomf. D'aquesta manera el Vilamajor ja fa un espectacular 9 de 9.

Vídeo del partit | Streaming @fedcathandbol

Perelló 23-21 Gavà 

El tercer en discòrdia per la lluita pels dos llocs de fases tenia una dura prova a El Perelló i no la va poder superar. Va serun un partit molt igualat entre els dos equips amb millor defensa de la Lliga, i on les diferències per a un o altre equip van ser sempre mínimes (10-9 al descans). Les perellonenques van intensificar la seva potent defensa a la segona part i van guanyar merescudament.

Granollers Atlètic 36-16 Sesrovires 

Victòria fàcil de les granollerines que escalen al quart lloc, igualades amb quatre equips més. Les sesrovirenques són a la cua sense haver puntuat encara.

Ascó 22-27 Coope Sant Boi 

El segon classificat també tenia un partit complicat a Ascó davant un equip necessitat de punts. Però la Coope no va tenir compassió i va guanyar el partit per mantenir-se junt amb el Vilamajor a dalt de tot i havent fet també un 9 de 9.  L'Ascó per la seva part està en zona de descens.

Sant Joan Despí B 26-32 Palautordera

Les palauenques van mostrar un bon nivell altre cop fora de casa i van superar un rival directe en la lluita per evitar el descens. De tota manera continuen en el quart lloc per la cua que aquesta temporada és posició de baixar.

El fort inici de les palauenques a la primera meitat (8-18) va marcar el desenllaç del partit, ja que tot i que les locals van buscar la remuntada a la segona meitat i van acostar-se a quatre gols, no tenien marge d'error i van acabar cedint al final de sis.

Castelldefels 29-24 La Roca B 

Bon partit resolt a favor de les del Baix Llobregat, que trenquen així una mala ratxa de tres derrotes seguides. Els dos equips queden empatats amb tres equips més a 10 punts i en quart lloc de la taula.

Les Franqueses 30-28 Vilanova del Camí 

Les franquesines van guanyar de forma ajustada i poden allunyar-se una mica de la zona de descens que també amenaça l'equip de l'Anoia.

Descansa Lleida Pardinyes  (5è)


Podeu enviar fotos, més informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes