Resum #LligaCatFem: El Sant Quirze dóna el cop a Cardedeu

El Sant Quirze va provocar la primera derrota del Cardedeu Foto: @hsantquirze El Sant Quirze va provocar la primera derrota del Cardedeu

Després dels dos duels al cim la vuitena jornada ens deixa el Joventut Mataró i el Sant Quirze en posicions de fases.

El partit de la jornada a Cardedeu:
Cardedeu 23-27 Sant Quirze

Les locals, que encara estaven imbatudes, van rebre la primera derrota davant el segon equip més golejador del campionat que va demostrar estar en un gran estat de forma i que també va saber estar a un alt nivell en defensa.

Imatge del partit jugat entre Sant Quirze i Granollers Atlètic la setmana anterior

Granollers Atlètic 25–28 Joventut Mataró

El líder va passar la prova de l'Olímpic i es manté en el lideratge, amb vuit victòries en vuit partits.

Va ser un partit molt intens per part dels dos equips, amb mínims avantatges pel Mataró en el marcador fins que una millor tasca defensiva al final de la primera part va fer que marxés al descans amb cinc gols d'avantatge. Un canvi a la porteria del Granollers va sembrar dubtes a les files mataronines i les distàncies es van retallar, fent que el final del partit fos incert, però el JH Mataró va mantenir la calma i es va endur el partit. Sandra Fargas (10 gols) i Ona Muñoz (9) van portar el pes realitzador de les guanyadores.

Ona Muñoz, la mataronina ex-Castelldefels, va fer 9 gols. Imatge del partit anterior davant el Sant Joan Despí B (Foto: Carme Balcells)

Salle Montcada 11-28 Lleida Pardinyes

Les “lleones” lleidatanes no va trobar rival amb un equip que després de l'ascens aquesta temporada, està molt enfonsat i sense capacitat de reacció.

Canovelles 21-24 Vilanova del Camí

Les canovellines encadenen ja tres derrotes seguides i es queden a la part baixa de la taula, només un punt per sobre del descens, mentre les de l'Anoia donen altre cop un pas cap amunt.

El CH Vilanova ha tornat a agafar embranzida, i ho va demostrar dissabte passat enduent-se els dos punts de la pista del Canovelles. Les noies que entrena Ivan Paños van anar sempre per davant en el marcador tot i que amb diferències ajustades. El Canovelles, cap a meitats del segon temps va igualar el partit. Però els darrers minuts foren de tenacitat i encert vilanoví fins a aturar el marcador en 21 - 24.

Imatge del darrer partit jugat a casa contra l'Ascó pel Vilanova del Camí

Ascó 23-23 Coope Sant Boi

Les noies de la Coope van aconseguir un valuós punt a les Terres de l’Ebre impedint que les locals trenquessin del tot la seva mala ratxa, ja que portaven quatre derrotes seguides. De moment l'equip vermell continua en zona de descens però ha igualat amb OAR B i Gavà.

Gavà 24-33 Vilamajor

Les gavanenques van ser superades clarament i hauran de continuar lluitant per sortir de la zona de descens. Les vilamajorines s'enfilen ja a l'altura de Cardedeu i Lleida en el tercer lloc.

Sant Joan Despí B 37-24 OAR Gràcia B

El duel entre dos equips B de Plata no va tenir més color que el de l'equip santjoanenc que dirigeix Xavi Pérez i que es va exhibir en la faceta ofensiva i així s'allunyen de la zona de descens.