updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH-7 Granollers vol un "superdimecres" defensant 8 gols a Galícia

L'equip una pinya Foto: @bmgranollers L'equip una pinya

L'anada dels vuitens de final de la Copa de la Reina ens va portar un extraordinari triomf del Granollers davant el campió de Lliga. Ara les de Robert Cuesta han de defensar la renda de vuit gols en un camp molt complicat... però en el que fa pocs dies a punt van estar d'empatar-hi.

El KH-7 Granollers juga aquest dimecres a Galícia (a les 21h - en directe pel WEB d'Esport3 agafant el senyal de la televisió gallega) amb un coixí important de vuit gols, que li caldrà defensar en l'"infern del pavelló d'A Sangriña" a la localitat pontevedresa d'A Guarda, curiosament en la mateixa jornada en la qual l'equip del Fraikin rep l'equip del Teucro, també de Pontevedra.

En aquest pavelló ningú hi ha guanyat des de fa més de 1000 dies, però recordem que fa unes jornades en partit de lliga l'equip de Robert Cuesta hi va perdre només per la mínima (32-31) i amb aquest gol al darrer segon.

Des del club vallesà s'ha impulsat des de les xarxes socials la campanya #VolemlaCopa, que ha rebut diversos vídeos de suport, entre ells el del president de la Federació Catalana Jaume Fort:

RECORDEM COM VA ANAR L'ANADA DE VUITENS

Sensacional triomf del KH-7 Granollers sobre el campió de lliga

L’equip granollerí tenia un compromís molt complicat per intentar passar ronda a la Copa de la Reina, però en el partit d'anada ha fet un partit sensacional per doblegar el campió de lliga i derrotar-lo de vuit gols i encarar molt bé la tornada del dimecres a terres gallegues... tot i que el pavelló del Guardés sens dubte serà un infern. Però si l'equip de Robert Cuesta hi va com si tot comencés de zero pot assolir la classificació.

L'equip granollerí ha sortit molt mentalitzat i de seguida ha agafat tres gols d'avantatge (3-0). Després, amb una gran defensa 6:0, amb Gassama i Prelchi al centre, i amb el gran ajut de Tilda en un dels segons, ha sabut mantenir l'equip gallec a ratlla i al descans mantenia els tres gols d'avantatge (13-10).

A la represa l'equip gallec ha intentat la remuntada amb un canvi defensiu, amb defensa més oberta, però l'equip local ha trobat la connexió entre Sarandeva i Gassama i la pivot ha fet molt mal, amb gols i provocant penals, que Judith Vizuete ha anat transformant. També "Vizu" i Tilda han fet mal en les seves penetracions i sota pals Nicole Morales ha estat molt bé, i la diferència ha anat augmentant fins els vuit gols finals.

KH-7 Granollers 28-20 Atlético Guardés

KH-7 Granollers: Nicole Morales, Kaba Gassama (5), Míriam Gonzàlez (1), Judith Vizuete (6, 5 de p.), Lora Sarandeva (3), Tilda Mattijhs (5), Ona Vegué (3), Judit Ballesteros (1), Anna Rojas (1), Estefania Monrós, Mireia Torras (1), Carmen Prelchi (2), Elene Vàzquez, Clàudia Corbera, Cristina Calle, Andrea de la Torre.

PARCIALS: 3-0, 4-2, 6-5, 8-8, 11-9, 13-10 descans; 15-12, 17-14, 19-15, 21-17, 24-18, 28-20.

Puchi 21-22 Bera Bera

Reviu el gran partit del Puchi contra el Bera Bera aquí

Córdoba 23-23 Canyamelar València

Entrevistes